Header Ads

League of Legends Yeni Kostümlerini Yayınladı: Arş Hükümdarları

 


League of Legends tasarımcıları bir aradan sonra yeni bir kostüm serisi daha yayınladı! Empyrean ya da daha da Türkçe'si ile Arş Hükümdarı olan bu kostüm serisi siyah temelin üzerine renk renk modellerle epey bir dikkat çekecek gibi duruyor.

Skin Spotlight tarafından resmi bir tanıtım videosu henüz yayınlanmadı. Kostümlerin oyun içi nasıl göründüklerine bir göz atmak isterseniz League of Legends'ın resmi Twitter hesabından paylaştığı videoya buradan erişebilirsiniz;

"Ne de güzel bir yıkım..."

Yazılana göre; "Foreglow'un alevlenen gücü ve bitmeyen intikam hırsıyla ilerleyen Pyke, kendisinin alternatif versiyonlarını alemler arasında avlıyor. Her avından sonra alem çökerek kendisine özel bir göreve ve Foreglow'dan gelen yıkıcı güce sahip yeni bir Empyrean doğuyor." 

Oldukça parlak ve tanıtım videosunda az da olsa biraz tekno müzik havası veren farklı bir kostüm tarzı görmek baya ilgi çekici oldu. Yeni kostümlerimiz Jax, Vayne, Vex, Jhin, Pyke, Zed ve yeni şampiyonumuz K'Sante için yayınlanacak. Görünen de o ki serinin Pyke için olan kostümü 1820 RP değerinde olacak gibi görünüyor. Ayrıca bu tarz girişlerden sonra da League of Legends'ın kostüm üzerinden etkinlik yapması oldukça olası. 

Ama siz yine de kesin haberler için takipte kalın! Sağlıcakla.

2 yorum: