Header Ads

League of Legends K'Sante'nin yetenekleri açığa çıktı!


Bu karakter nece bir karakterdir böyle efendiler.


League of Legends'ın yeni gelecek şampiyon olan K'Sante'nin yetenekleri, YouTube'da "SkinSpotlights" kanalı tarafından paylaşıldı.

Karakterin yeteneklerinde size önceden haber vermemiz gereken bir durum var. O da "Hepsi Dışarı özelliği" diye bahsettiğimiz şeyin ulti yeteneğinden geliyor olması. Aklınızda bir sorun kalmaması için "Hepsi Dışarı özelliği" olan kısımları ultiyi okuduktan sonra okumanız önerilir.


İşte karakterin yetenekleri;

Pasif - Korkusuz İçgüdü

K'Sante'nin hasar veren yetenekleri, rakibi kısa süreliğine işaretler. İşaretli hedeflere saldırmak, cana oranlı ekstra hasar vererek işareti tüketir.

Hepsi Dışarı özelliği: Rakipteki işareti tüketmek fiziksel hasar yerine gerçek hasar verir.

Q - Ntofo Saldırıları

K'Sante, silahını yere vurarak fiziksel hasar verir ve rakiplerin saldırılarını kısa süreliğine yavaşlatır.

Eğer rakip şampiyona bu yetenekle hasar verilirse K'Sante, kısa süreliğine bir yük kazanır. 2 yük edinildiğinde yetenek tekrar kullanılabilir olur ve K'Sante şok dalgası göndererek rakipleri kendine doğru çeker

Hepsi Dışarı özelliği: Bu yeteneğin bekleme süresi kısalır ve bu özellik aktif olduğu sürece rakibin saldırılarını yavaşlatmaz.

W - Yol Açıcı

Yoğunlaşma süresince:

K'Sante silahlarını defansif bir şekilde kaldırırarak bu süre boyunca "Durdurulamaz" statüsü kazanır ve gelen hasarları belli ölçüde azaltır.

Yoğunlaşma bittiğinde:

K'Sante koç gibi ileri atılarak maksimum cana oranla fiziksel hasar verir. Rakipleri geri teptirir ve yoğunlaşma süresine bağlı olarak sersemletir.

Hepsi Dışarı özelliği: Yetenek bekleme süresinde ise bekleme süresi sıfırlanır ve hasar azaltma oranı artar. Yoğunlaşma süresine bağlı olarak ekstra fiziksel hasar verir ve atılma hızı iki katına çıkar.

E - Ayak işi

K'Sante atılarak kalkan kazanır. Bu atılma takım arkadaşına isabet ederse aldığı kalkan önemli ölçüde artar ve kalkandan takım arkadaşı da etkilenir.

Hepsi Dışarı özelliği: Yeteneğin atılma hızı artar. Duvarların üstünden atılabilir ve atılma menzili artar.

R - Hepsi Dışarı

K'Sante tonfalarını parçalayarak bir rakibe hasar verir ve o rakibi geri teper. Bu yetenek bir duvara doğru uygulanırsa verilen hasar büyük ölçüde artar ve geri tepme, duvar sonuna kadar devam eder.

Hepsi Dışarı özelliği: K'Sante canının, zırhının ve büyü direncinin bir kısmını yeteneğin sonuna kadar kaybeder. Kaybedilen özellikler yerine Saldırı Gücü, Mutlak Sömürü kazanır ve her yeteneği modifiye eder.

Ayrıca SkinSpotlights'ın paylaştığı videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz;



Yeni karakter hakkında düşünceleriniz nelerdir, resmi sunuculara geldiği zaman Dereceli Tek/Çift'e hükmeder mi? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Haberimiz burada son buluyor sevgili LoL severler, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok