Header Ads

Wolfenstein: Enemy Territory sunucuları yeniden açıldı!

 

Son yıllarda büyük oyun firmalarından yenilikçi işler pek göremiyoruz. Daha çok eski oyunların yeniden cilalanması gibi bir yöntem almış başını gidiyorken, Bethesda biraz daha farklı bir işe imza atmak istedi.

2003 yılında çıkış yapmış olan Wolfenstein: Enemy Territory'nin sunucuları tekrardan aktif hale getirildi. Başta Return to Castle Wolfenstein oyunu için bir DLC olarak planlanan oyun, daha sonrasında tamamen ayrı ve çevrimiçi çok oyunculu odaklı olarak ücretsiz bir şekilde yayınlanmıştı.

Oyunun geliştirici stüdyosu id Software ise oyunun sunucularının kapatıldığı halde bazı oyuncular tarafından modlarla yaşatıldığını bildiklerini söyledi. Hal böyleyken ve hala oyunculardan talep varken bu oyunun sunucularını açmak nostaljik hisleri tekrardan yaşamak isteyenler için yerinde bir karar olmuş.

Çıkış yaptığı zaman Call of Duty 2 gibi oyunlarla göğüs göğüse mücadele eden oyunumuz, şu an Steam üzerinde ücretsiz bir şekilde indirilmeye açık durumda. Kim bilir belki sizinle bir sunucuda denk geliriz? :D

Hiç yorum yok