Header Ads

Atomic Heart'i birkaç ay daha bekleyeceğiz!


Rus bir oyun firması tarafından geliştirilen Atomic Heart'in çıkış tarihi 2019'dan beri ertelenmekte. Bu sefer ise çıkış takvimi aralığı "Kış 2022" olarak duyuruldu.

Gamescom'da izlediğimiz fragmanına ve genel olarak oyun içi kesitlerine baktığımızda Bishock hissiyatı veren yapım, FPS oyuncularını gazlamış durumda. Ancak ne yazık ki çıkış tarihi henüz belirlenmiş değil.


Geliştirici firmanın açıklamasına göre "Kış 2022" de oyun çıkış yapacak. Bu da önümüzdeki 21 Aralık 2022 - 23 Mart 2023 tarih aralığını kapsıyor. Yani Atomic Heart önümüzdeki Aralık ayında çıkışını yapmazsa 2023'e sarkan oyunlar listesinde kendine yer bulacak.

Ayrıca çıkış takviminin dışında oyunun dağıtımcılığını ise Focus Entertainment üstleniyor. Geçtiğimiz aylarda Rusya-Ukrayna arasında meydana gelen gerilimden dolayı her sektörde yaptırıma uğrayan Rusya'nın önüne bu konuda da bir engel çıkıp çıkmayacağı merak konusuydu. Atomic Heart'in dağıtımcılığını yapacak şirketin açıklanmasıyla da bu hazin olayların oyun dünyasını etkilemeyeceğini anlamış olduk.

Hiç yorum yok