Header Ads

Valorant'ın 21. ajanı Hintli olacak!

 

Son yılların popüler FPS oyunu Valorant'ın ekosistemi genişlemeye devam ediyor. Oyuna katılan son ajan yerli ve milli Fade karakterinden sonra birçok oyuncu yeni ajanı beklemeye başladı.

Geçtiğimiz aylarda daha önceden alıştığımız gibi yeni ajan hakkında sızıntılar çıkmıştı. Bu sızıntılarda ajanın tasarımına dair bir fikrimiz olmasa da kod adının Mage olduğu, Hintli olacağı ve yeteneklerinin detayları sızdırılmıştı

Sızıntı haberlerin ardından bir kullanıcı yetenek kısmının sahte olduğunu büyük bir Valorant oyuncu topluluğunu kandırdığını duyurmuştu. Yine de Valorant ekibinin yeni ajan üzerinde çalıştığı herkes tarafından tahmin edilen bir şeydi.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan "Ajanların Durumu - Eylül 2022" yazısında da çok küçük bile olsa yeni ajan hakkında bir ipucu var. 

Kod adı Mage olarak düşünülen yeni ajan hakkında John Goscicki'nin yazdıklarına beraber bakalım.

Selam, yine ben, John “RiotMEMEMEMEME” Goscicki. Tasarımcılarımız sana sonda bir kısım ayırabiliriz dediler (tşk tasarım ekibi <3). Az önce yeni ajanlardan bahsetmiştim, şimdi de 21. ajanı biraz anlatayım.

Oyun değişen meta, yeni haritalar ve oyun bilgisinin genel olarak artmasıyla değiştikçe yeni ajanlara 12-14 ay öncesinden fırsatlar tanımaya çalışıyoruz. Kontrol Uzmanları'nın biraz sıkıntıda olduklarını görüyoruz ve çıkan en son Kontrol Uzmanı ajanımız Astra'nın da üzerinden epey bir vakit geçti. Viper dışında oyuna büyük alanları kapatabilecek yeni Kontrol Uzmanları'nın gelmesi bize limitsiz olanaklar tanıyor.

Hepimiz yeterince bekledik ve 21. ajan neredeyse hazır. Bu yazıda çok fazla bilgi vermek istemediğim için burada noktalayalım.

“Jald hi milte hain.”

Yeni ajan hakkındaki yazının sonunda Hintçe "Yakında görüşürüz." yazıyor. Bunu daha öncesinde Fade için yapıldığını da görmüştük. Yani önceki sızıntı haberlerden ajanımızın Hintli olacağının kesinleştiğini görebiliyoruz. Ayrıca ajan havuzuna baktığımızda kontrol uzmanı klasmanında gelen en son ajan Astra'ydı. Bunun üzerine eklenecek olan 21. ajanın da kontrol uzmanı sınıfında gelmesi bekleniyor.

Haberde bahsettiğimiz "Ajanların Durumu - Eylül 2022" yazısını detaylı incelemek istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok