Header Ads

Ubisoft Forward'da Assassin's Creed geçidi!

 

10 Eylül 2022'de gerçekleşen Ubisoft Forward sunumunda Assassin's Creed ile ilgili bir sürü yeni proje duyuruldu.

Geçtiğimiz haftalarda bazı kaynaklardan Ubisoft'un yeni işleri ile ilgili bazı sızıntılar paylaşılmıştı. Bunlardan birisi Assassin's Creed serisine yeni eklenecek Mirage hakkındayken bir diğeri de The Division Heartland hakkında olmuştu. Sızıntıların olduğu haberlere üzerlerindeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sızıntılar sonrası 10 Eylül 2022'de Ubisoft Forward etkinliğinin gerçekleşeceğini duyuran şirket, anlaşılan yeni projelerini bu sunumla beraber sunmaya karar verdi. Tabii Ubisoft burada birçok markasından bahsetse de biz bu haberimizde size Assassin's Creed hakkındaki duyuruları anlatacağız.


Çin'de Geçecek Olan Oyun; Assassin's Creed: Codename Jade!

Yaklaşık 1 dakikalık bir fragman yayınlanan oyunumuzda herhangi bir oynanış ögesi bulunmuyor. Ayrıca tam ismi belli olmayan oyunumuz Çin'de geçecek, açık dünya olacak ve mobil platformlardan oynanacak. Evet, yanlış duymadınız. Assassin's Creed Codename Jade mobil platformlar için geliştirilen bir oyun.

Ayrıca sunumda Ubisoft yetkilileri Assassin's Creed için Netflix ile beraber çalıştıklarını da söylediler. Anlatılanlara göre Assassin's Creed için bir dizi çekildiği gibi, Netflix'in mobil uygulamasından erişilebilen Netflix Games için de bir Assassin's Creed oyunu geliştirildiğini ancak henüz erken aşamada olduğunu aktardılar.


Köklere Dönüyoruz; Assassin's Creed: Mirage

Geçtiğimiz haftalarda Twitter üzerinden hakkında bilgi sızdırılan oyunumuzda bu sunumda boy gösterdi. Sinematik bir fragmanla gözüken oyunumuza baktığımızda sızıntıların doğru olduğunu görüyoruz. Bu oyunla beraber RPG ve tamamen açık dünya Assassin's Creed'den uzaklaşılıp biraz daha eski tip Assassin's Creed oyunlarını göreceğimiz tahmin ediliyor. 2023 yılında çıkış yapacağı duyuruldu.

Ayrıca Assassin's Creed'in ilk oyunu için geliştirilen remake versiyonu ise doğrulandı.


Ubisoft yetmedi mi? Assassin's Creed Valhalla: The Last Chapter DLC


Gün geçmesin ki Ubisoft, biraz daha Valhalla'nın dibini ekmekle sıyırmasın. Ardı ardına genişleme paketi alan oyunumuz bu sefer "The Last Chapter" adıyla söylenene göre son bir genişleme paketi alacakmış. Ayrıca bu DLC 2022 bitmeden yayınlanmış olacak. Meraklısına duyurulur.


Japonya'da Geçecek RPG Assassin's Creed oyunu! AC: Codename Red


Bir ismi tam belli olmayan oyun daha var. Sunumda anlatılanlara göre feodal yönetimlerin olduğu bir zamanda ve Japonya'da geçecek olan oyun aynı zamanda RPG oynanış elementlerine sahip olacak. Tıpkı Codename Jade'in fragmanında olduğu gibi burada da oynanış ögesi gösterilmeden kısa bir duyuru videosuyla gösterildi.


Keşke Hakkında Bir İki Kelam Etseydiniz; Assassin's Creed: Codename Hexe


Bu yazı ne zaman sona erecek bilmiyorum ama bu sefer ki oyun hakkında gerçekten bir bilgi yok. Sadece küçük dallardan oluşan ağaca asılı bir Assassin's Creed logosuyla geçilen duyuru videosu dışında detaylı bir bilgi verilmedi. Bu duyurudan sonra eski bir projeden bahsedilerek geçiştirildi desek yeridir.


Geçtiğimiz saatlerde gerçekleşen Ubisoft Forward sunumunun en sonunda yapılan Assassin's Creed geçidi bu şekildeydi. Assassin's Creed serisinin ilk çıkışından itibaren 15 yıl geçmesi ne kadar güzel olsa da, artık şu serinin suyunu sıkmasan mı be Ubisoft?

Hiç yorum yok