Header Ads

Silahlı bir sincabın oyunu geliyor!


Bir psikopat sincabımız eksikti zaten!


Kedi yönettiğimiz Stray zaten gündeme bomba gibi düşmüştü. İnsanlar Stray'den bahsederken bir anda yine bir hayvanı yönetebileceğimiz oyunun görüntüleri Twitter'da paylaşıldı ancak bu sefer Stray'de olduğu gibi pek masum bir hayvan olmayacağa benziyor.

Squirrel with a Gun ismine sahip olan oyun, adından da anlaşılabileceği üzere silaha sahip olan bir sincabı yöneterek yapabileceğimiz psikopatça şeylere ev sahipliği yapıyor olacak. Tatlı ama korkunç!



Bu videoda görüldüğü üzere insanları silahla korkutarak soyabiliyor, eşyalarını çalabiliyoruz. Hatta Twitter üzerinden yapılan başka paylaşımlarda minik sincabımız kendisinden büyük olan bir "Mini" Uzi kullanıyor. Ayrıca silahların geri tepmelerini de kullanarak uçabilmeyi beceriyor.



Oyunun ne zaman çıkacağına veyahut fiyatının ne kadar olacağına dair bir bilgi yok ancak Squirrel with a Gun, Unreal Engine 5 ile geliştirilmekle beraber PC'de çıkışını yapacak, ne yazık ki konsollardan haber yok. Hatta isterseniz buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasını görüntüleyebilir ve istek listenize ekleyebilirsiniz.

Sakin ve tatlı olan Stray'i mi yoksa psikopat ve tatlı Squirrel with a Gun'ı mı tercih edersiniz? Yorumlarda görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Haberimiz burada sonlandı sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

1 yorum:

  1. Sakin oyunlar sarmıyordu zaten, neden psikopat bir sincap ile psikopatça şeyler yapmayalım ki?

    YanıtlaSil