Header Ads

TBF 2022'ye dair ayrıntılar paylaşıldı!


10. yıl festivalleri de TBF'e dahil!

LoLesports sitesi üzerinden gerçekleşecek olan Türkiye Büyük Finali'ne dair bir çok bilgi paylaşıldı. Biletler 17 Ağustos saat 18.00'da satışa çıkıyor. Fazla uzatmadan gelin detaylara geçelim;

Bilet Bilgileri



Türkiye Büyük Finali 2022'nin biletleri az önce bahsettiğimiz gibi 17 Ağustos Günü satışa sunulacak ve KDV dahil 100 Türk Lirası'na satın alınabilecek. Ek olarak TBF bilet gelirleri, OYGEM Akademi eğitim ve geliştirme süreçlerinde değerlendirilmek üzere bağışlanacak.

10. Yıl Etkinlikleri


9 ve 10 Eylül tarihlerinde League of Legends 10. yıl festivali gerçekleşecek. Festival içerisinde bir sürü etkinlik ve topluluk buluşmaları olacak.

Etkinliklerin ardından daha önce gerçekleşmiş ve efsaneleşmiş maçları Birlikte İzleyelim etkinliğiyle izleyebileceksiniz.

Ve en iyi haber, 10. yıl etkinliklerine biletsiz katılabileceksiniz.

Maç Önü Programı ve Açılış Şovu

10 Eylül günü gerçekleşecek olan Türkiye Büyük Finali, saat 20:00'da kapılarını açıyor olacak. TBF 2022, 2870 izleyici kapasiteli İzmir Atatürk Açık Hava Sahnesi’nde düzenlenecek. TBF maç önü programında ise 10. Yıl özel ödülleri, yarışmalar, röportajlar ve açılış şovu yer alacak.

Ganimetler



TBF'i ekran başında izleyen şanslı 17.000 kişiye usta işi sandık seti verilmekle beraber çeyrek ve yarı finallerde 18.000 kişiye de Hextech seti verilecek.

Ödüller



Eğer TBF'i sahnede izlemeye karar verdiyseniz Riot Games'in sizlere sunduğu bazı ödülleri var. Bunlar Solmuş Gül Syndra ve Usta İşi Sandık Seti. Ek olarak festivalde daha nice ödüller kazanabilme şansınız var.

Ufak notlarla da noktayı koyalım: Sahneye yiyecek içecek dışarıdan getirmek yasak, flaş kullanmadan video ve fotoğraf çekebilirsiniz, davetiyeyle gelenler de Syndra kostümünü alabilir, bilet alıp gelme fırsatı bulamayanlar ödüllerden yararlanamayacak.

TBF 2022'ye katılmayı düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Haberimiz burada son buluyor espor severler, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok