Header Ads

Ghostbusters: Spirits Unleashed'ın çıkış tarihi açıklandı

 

Ghostbusters: Spirits Unleashed oyununun yapımcısı Illfonic, oyunun çıkış tarihini duyurdu.

Daha önce Friday the 13th: The Game ve Predator: Hunting Grounds gibi yapımlarıyla bilinen Illfonic, Ghostbusters: Spirits Unleashed'ı Mart ayında duyurmuştu. Illfonic tarafından geliştirilen oyun, dört oyuncunun paranormal bir rakiple mücadele ettiği bir çok oyunculu oyun olacak. 

Oyunun çıkış tarihi oynaylanırken yakın bir zamanda ön siparişlerinde açılacağı açıklandı. Ghostbusters: Spirits Unleashed PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarına çıkış yapacak. Henüz ön sipariş açılmasa da yakın zamanda platformlarda gözükeceği düşünülüyor. Ayrıca oyun PC kanadında da Epic Games'e özel olarak çıkacak.

Çıkış tarihi 18 Ekim 2022 olarak duyurulan oyunu ön siparişle alanları da ekstra sürprizler bekliyor. Oyun içi oynanabilir hayalet düşmanlarından biri olan Slimer karakterine normal satın alım gerçekleştiren oyunculara göre erken erişim sağlayabilecekler. Slimer'ın yanı sıra ön siparişle satın alan oyunculara Özel Parçacık Atıcı ve Proton Paketi ve ek karakter özelleştirmesi için Özel Giysi Renk Yolları verilecek.

Hiç yorum yok