Header Ads

Death Stranding PC Game Pass için geliyor!

 

Geçtiğimiz aylarda Hideo Kojima'nın oyun stüdyosu Kojima Productions ile Xbox'ın partnerliği resmen duyurulmuştu. 

Bulut tabanlı bir oyun yapmak istediğini söyleyen Hideo Kojima bunun için Xbox'ın altyapısının uygun olduğunu dile getirmişti. Bu işbirliğinden sonra Death Stranding oyununun da PC Game Pass için yayınlanacağını görmek çokta şaşırtıcı olmadı.

Xbox'ın PC Game Pass Twitter hesabı geçtiğimiz günlerde Death Stranding oyununun atmosferinden alınmış bir manzara görselini profil resmi yapmıştı. Bu gelişmeden sonra söylentiler çıktıktan sonra ise Death Stranding'in Game Pass bünyesine PC için geleceği resmen duyuruldu.

Aşağıdan gönderiye ulaşabilirsiniz.

Çanta üzerine yapıştırılmış görsel de 23 Ağustos 2022 tarihinde Death Stranding'in Game Pass üzerinden oynanabileceğini resmen duyurmuş oldular.

Aynı zamanda oyunu Game Pass üzerinden oynayacaklar oyun içi ek paketlere de erişim sağlayabilecekler. Bu ek paketler ise aşağıdaki şekilde;

  • Omnireflector “Ludens Mask” Sunglasses
  • Gold and Silver Power Skeleton
  • Gold and Silver All-Terrain Skeleton
  • Gold and Silver Armor Plate
Yayınlanan görsel sonrasında bazı oyuncular çanta üzerine yapıştırılmış bu duyuru kağıdında arkadaki sembolü bir örümceğe benzetti. Akıllara "Acaba geçtiğimiz günlerde bilgisayar için çıkmış olan Spider-Man'in de Game Pass bünyesine eklenebilir mi?" gibi bir soruyu getirse de, bu şimdilik sadece oyuncular arasında dönen iyi bir temenni diyebiliriz.

Hiç yorum yok