Header Ads

KuCoin Türkiye’deki Espor Tutkunları ile Buluşmaya Hazırlanıyor:



Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin, Türkiye’de espor faaliyetlerine yöneliyor. Bu doğrultuda KUCOIN CUP 2022 Espor Turnuvası 24 Ağustos 2022 tarihinde başlıyor. KuCoin’in Türkiye’de ilk kez düzenlediği KUCOIN CUP turnuvasının ilk adımında FIFA 22, PUBG: BATTLEGROUNDS ve Tom Clancy’s Rainbow Six Siege oyunları olacak. 

24 Ağustos 2022 tarihindeki elemelerle başlayacak ve 3 ay sürecek olan turnuva kapsamında turnuvanın ilk ayına özel 1.500 dolar değerinde ödül havuzu bulunacak. KUCOIN CUP’ta ilk seri PUBG: BATTLEGROUNDS ile başlayacak. İlk elemelerin sonunda 16 takım büyük final biletini elde ederken, KUCOIN CUP: BATTLEGROUNDS şampiyonu ise 31 Ağustos 2022 tarihindeki canlı yayında belli olacak.

FIFA 22 kapsamındaki Ultimate Team modunda ise Türkiye’nin en iyi espor oyuncuları yeşil sahalara çıkacak. KUCOIN CUP’ta FIFA 22 için ilk düdük 25 Ağustos 2022 tarihinde çalacak ve eleme heyecanının ardından, finaller 1 Eylül 2022 günü saat 17.30’da twitch.tv/kucoincup adresinde izleyicilerle buluşacak.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege topluluğuyla 28 Ağustos günü ilk elemelerle bir araya gelecek olan KUCOIN CUP’ta heyecanın kat sayısı artmaya devam edecek. KUCOIN CUP’ın ilk ayağının son mücadelesi olan Tom Clancy's Rainbow Six Siege finalleri de 1 Eylül günü FIFA 22 finallerinin hemen ardından aynı adreste canlı yayınlanacak!

Hiç yorum yok