Header Ads

VALORANT Türkiye: Birlik 2. Sahne'nin Şampiyonu FUT Esports!


ŞAMPİYON FUT ESPORTS!

VALORANT Türkiye: Birlik nedir?

Kısaca VALORANT'ın Türkiye ligini adıdır. 8 takımdan oluşan lig, her takımın yedişer kez maç oynamasıyla son bularak Play-Off aşamasına girer. 8 takımdan ilk 6'sının girebileceği şekilde hazırlanan Play-Off'ta ligi ilk 2 sırada bitiren takımlar direkt yarı finalde, diğer 4 takım çeyrek finalden başlar. Finalde karşılaşan iki takım arasında kazanan ekip şampiyon olur.

Gelelim şampiyona: FUT Esports.

Ligi 4-3 skor ile 4. sırada bitiren FUT Esports, çeyrek finallerde rakibi olan Galatasaray Esports'u 2-0 mağlup ederek yarın finallere yükseldi. Yarı finalde ise lig aşamasını namağlup bitiren Papara SuperMassive Blaze ile karşılaştı ve SuperMassive'i 3-0 yenerek finallerde boy gösterme hakkını kazandı.

Finallerde ise FUT Esports'un karşısına iki mağlubiyet ile ligi ikinci sırada bitiren Fire Flux Esports geldi. "5 maçın en iyisi" şeklinde düzenlenen finalde rakibini 3-2 mağlup eden FUT Esports, VALORANT Türkiye: Birlik 2. Sahne'den şampiyon olarak ayrılmayı başardı.

FUT Esports'un Twitter üzerinden yaptığı paylaiım şu şekilde;


Şampiyon olan FUT Esports, uluslararası düzenlenecek olan VALORANT Bölgesel Lig'i olan VRL 2022: Finaller'inde bizi temsil edecek.

Kendilerini tebrik eder ve VRL Finalleri için başarılar dileriz!

Hiç yorum yok