Header Ads

VALORANT'IN YENİ HARİTASININ İSMİ BELLİ OLDU: PEARL

 


VALORANT'a eklenen son ajanla birlikte oyuncular yeni güncellemede gelecek bir harita haberi bekliyolarlardı. Bir süredir de yeni haritaya dair haberler dolaşıyordu. VALORANT'a dair sızıntı haberleri gerçekleştiren ValorLeaks hesabı yeni gelecek haritanın orijinal adını sızdırdı.

Oyuna son eklenen savaş biletinde ilerideki seviyelerde bir oyuncu kartında su altında ilerleyen bir tramvay görülüyordu. Bu kart sonrasında oyuncu topluluğu yeni gelecek haritanın su altında geçeceğini veya bir bölüm bulunacağını tahmin ediyordu. İlerleyen vakitlerde haritanın kod adı olarak Pitt ismi sızdırılmıştı. Geçtiğimiz saatlerde @ValorLeaks hesabı ise yeni haritanın adının "Pearl" olacağına dair bir paylaşım yaptı.

Ayrıca oyun içindeki bazı içeriklerden yapılan çıkarıma göre bu harita Portekiz'in başkenti olan Lizbon'da olacak. ValorLeaks'in bir diğer söylemine göre ise bazı oyuncular haritanın tıpkı Haven'da olacağı gibi üç bölgeye sahip olacağını düşünse de, bunun olmadığını ve haritanın sadece iki adet Spike bölgesi olduğunu da Twitter'dan bildirdi.

Tekrardan hatırlatmakta fayda var, bu haber sızıntı bir haberdir, resmi duyuru geldiğinde farklı bir durumla karşılaşmamız söz konusu olabilir. Yine de bu zamana kadar ValorLeaks hesabının önden sızdırdığı bilgilerin genellikle tutarlı olduğunu da oyuncular olarak biliyoruz. 

Hiç yorum yok