Header Ads

RHIONI KENDİSİ HAKKINDAKİ İDDİALARA YANIT VERDİ!

"Ben kimseye 'hesap' vermem."

Fenerbahçe'nin sponsorlu içerik üreticisi Burçe "Burce" Demirbağ'ın yayınında İnfo Yatırım Aurora'nın eski alt koridor nişancısı olan Yücel "Rhioni" Morgil'in hesabının bulunması izleyenlerini şüpheye düşürmüştü. Bilindiği üzere League of Legends üzerinde hesap paylaşımı/satımı yasak (bilmeyenlere duyurulur) ve Rhioni'nin böyle bir şekilde gündeme gelmesi, hayranlarını tedirgin etti.

Twitter üzerinden canyonmir adlı hesabın yaptığı paylaşım şu şekilde;

14 Haziranda ortaya çıkan bu olay, 21 Haziran'a kadar iddia şeklinde sürmeye devam etti ancak Yücel "Rhioni" Morgil'in yaptığı açıklamada olayın tamamen farklı bir boyutta olduğunu ve kendisinin bu olaydan bağımsız olduğunu belirtti.

Yücel "Rhioni" Morgil'in yaptığı açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz;


Özet olarak Yücel "Rhioni" Morgil'in noodIeaddict69 isimli hesabı yaklaşık 3.5 ay önce çalınmış ve LoL Pros sitesindeki yetkilisi Tunç Demirçelik ile görüşmüş ama Tunç Demirçelik'in silme yetkisi olmadığından dolayı ne yazık ki kendi profilinden sildirememiş.

Güncel olarak Burçe "Burce" Demirbağ tarafından bir açıklama bulunmamakla beraber, kendisinin bu hesaba nasıl sahip olduğu hâlâ daha bilinmiyor.

Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere.

Hiç yorum yok