Header Ads

PS PLUS TÜRKİYE'DE ABONELİĞE AÇILDI!

Yaşasın az para verip çok oyun oynadığımız sistemleeer, hem de çok yaşasınlar!

Önceden duyurulmuş olan PS Plus, günden güne artan oyun fiyatlarına karşın oyuncuların kalesi niteliğinde oluyor. Duyurulmasından çok uzun olmayan bir süre sonra oyunların kataloğuyla beraber abonelik fiyatları açıklanan PS PLUS, ülkemizde abonelik servisinin aktive edilmesiyle PlayStation oyuncularının omzundan yük kaldırdı. 

Xbox'ın sunduğu Game Pass'ten farklı olarak PS PLUS, önümüze 3 abonelik tercihi ile çıkıyor. Gayet uygun fiyatlarıyla ve 3-12 aylık alımlarda fazlasıyla hoş olan indirimlerle çoktan PlayStation oyuncuların hatta oynamayanların bile gönlünü fethetti! Essential, Extra ve Deluxe olarak önümüze çıkan bu aboneliklerin özellikleri şöyle;

Essential: Eski PS PLUS gibi çok oyunculu oynama seçeneği sunmakla beraber ayda iki oyun vaadediyor. Fiyatlarına gelecek olursak: 1 Aylık 40 TL, 3 Aylık 100 TL(20 TL kâr), 12 Aylık 240 TL(240 TL kâr)

Extra: Essential'de ki özelliklerle beraber oyun kataloğunda belirlenen oyunlara erişim sunuyor. Fiyatları ise: 1 Aylık 60 TL , 3 Aylık 165 TL (15 TL kâr), 12 Aylık 400 TL (320 TL kâr)

Deluxe: Önceki 2 paketin özellikleri dahil olarak klasik oyun kataloğuna erişim ve oyunda zorlandığınız yerde o bölümün nasıl çözüleceğine dair yardımcı olacak sisteme erişme imkanı. (Daha açıklayıcı olmak gerekirse YouTube üzerinden geçemediğiniz bir bölümü araştırmak gibi.) Fiyatları ise şu şekilde: 1 Aylık 70 TL, 3 Aylık 190 TL (20 TL kâr), 12 Aylık 460 TL (380 TL kâr)

"Peki klasik oyun kataloğunun normal oyun kataloğundan ne farkı var?" sorusuna çok basit bir şekilde yanıt verecek olursak: Normal oyun kataloğundan daha fazla oyun içeriyor.

Son olarak bir dipnot: PS PLUS içerisinde bulunan bir oyun, gelecek ay PS PLUS içerisinde bulunmayabilir. Yani bitirmek istediğiniz bir oyun varsa acele etmekte fayda var, ne olur ne olmaz. (Tabii PlayStation ile oynarken çok fazla zaman geçirerek sağlığınızdan olmayın efendiler oyun bitirelim derken.) Oyunların değişmesi durumuysa tamamen PlayStation servisinin inisiyatifine kalmış bir durum. 

Şimdiden bütün oyun severlere hayırlı olsun dileriz. Limonlu sodamızı bu sefer PS PLUS için kaldırıyoruz!

Haberimizin sonuna geldin sevgili okur, sitedeki diğer haberleri okuyarak bize destek olabilirsin. Gelecek haberlerde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok