Header Ads

BEL'VETH YETENEK ÖNİZLEMESİ AÇIĞA ÇIKTI!

Bir, 200 yıllık karakter dizayn tecrübesi daha bizlerle beraber olmaya hazır!

7 Aralık 2021'den daha da geçmiş bir tarihten beri geliştirilen ve Vadi'de adından bolca söz ettireceğini düşündüğümüz Hiçlik Kraliçesi Bel'Veth'in birazcık(!) gerçek hasara sahiplik eden yetenekleri sonunda açığa çıktı. Bu ne garip yeteneklerdir böyle, efendiler.

Yeteneklerin paylaşıldığı videoyu aşağıdan seyredebilirsiniz;

Yeteneklerin açıklamaları İngilizce olduğundan çevirilerini hemen aşağıda bulabilirsiniz;

Pasif: Lavantada Ölüm (Death In Lavender)

Bir yetenek kullanımından sonra 2 otomatik saldırı boyunca Bel'Veth'in saldırı hızı artar. Bel'Veth, büyük canavar veyahut rakip bir şampiyonu katlettiğinde kalıcı olarak saldırı hızı kazanır.

Bel'Veth'in saldırıları normalden hızlıdır ve belli bir saldırı hızı kısıtlaması yoktur. Vuruş etkileri, otomatik saldırılarında daha az hasar vururken seviye başına da saldırı hızı kazanmaz.


Q - Hiçlik Dalgası (Void Surge)

Bel'Veth; sağ, sol, ileri, geri olmak üzere 4 yönde atılabilir. Atılırken içinden geçtiği rakiplere hasar verir ve bütün vuruş etkilerini tetikleyebilir.

Her bir yönün kendine has bekleme süresi vardır.


W - Yukarı ve Aşağı (Above and Below)

Bel'Veth, kuyruğunu yere çarparak, kuyruğunun isabet ettiği rakiplere hasar verir ve yavaşlatır.

W - Yukarı ve Aşağı yeteneğinin isabet ettiği yön, Q - Hiçlik Dalgası'nın o yöndeki bekleme süresini belli bir miktar azaltır.


E - Kraliyet Girdabı (Royal Maelstorm)

Bel'veth, kendi etrafında kesikler savuran bir fırtına oluşturur. Fırtınanın kesikleri canı az olan rakiplere öncelik verir ve canı ne kadar düşükse o kadar fazla vurur. Fırtına devredeyken Bel'Veth, belli bir miktarda hasar azaltır ve can çalma oranı artar.

Fırtınanın oluşturduğu kesikler, saldırı hızı ile doğru orantılıdır.


R - Sonsuz Ziyafet (Endless Banquet)

Pasif: Aynı rakibe vurduğu her 2 vuruşta, vuruş hasarının yanında sonsuza kadar stacklenebilen gerçek hasar vurur.

Destansı canavarları ya da rakip şampiyonları katletmek bir Hiçlik Çekirdeği oluşturur

Baron ve Vadi'nin Alameti gibi hiçlikten gelen destansı canavarları katletmek "Daha da hiçlikli hiçlik çekirdeği" oluşturur. (Evet, gerçekten de ismi öyle.)

Aktif: Bel'Veth, bir tane Hiçlik Çekirdeği kullanır; patlayarak etrafındaki rakiplere hasar verir, yavaşlatır ve eksik canlarına oranla gerçek hasar verir.

Hiçlik çekirdeğinin kullanılmasıyla Bel'Veth, gerçek formuna dönüşür. Hiçlik'ten gelen destansı canavarlarını katledilmesiyle elde edilen "Daha da hiçlikli hiçlik çekirdeği" kullanılırsa gerçek formun kullanım süresi artar ve katledilen her minyon bir Hiçlik Böceği olarak tekrar dirilir.

Hiçlik Böcekleri: Böcekler, doğdukları koridorda ilerleyerek Bel'Veth'e hizmet edecek minik minyonlardır.

Bel'Veth'in Gerçek Formu: Bel'Veth, gerçek suretine büründüğünde azami canı, saldırı dışı hareket hızı, otomatik saldırı menzili ve saldırı hızı artar. Bunun yanı sıra Bel'Veth gerçek formunda, Q - Hiçlik Dalgası'yla duvarların üstünden geçebilir.

Kraliçe'mizin yetenek açıklamaları buraya kadardı, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere sevgili okurlar!

Hiç yorum yok