Header Ads

VALORANT AJANI FADE'İN DEĞİŞİKLİĞİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ!


VALORANT'ın yeni kısmının başlamasıyla beraber oyunun yeni ajanı Türk asıllı Fade oyuna eklendi. Erken erişimde ve Amerika sunucusunda gördüğümüz kadarıyla seçim ekranında ve Mıhla yeteneğini tutarken işaret ve serçe parmağını kaldırarak bozkurt işareti yapıyordu. Türkiye sunucusuna eklenirken bu detay kaldırıldı. Bu konu hakkında daha önce bir haber yapmıştık, detaylı bilgilendirme için buradan ulaşabilirsiniz. 

Neden kaldırıldığıyla alakalı bir açıklama geldi. Riot Games Türkiye Topluluk ve VALORANT Sorumlusu, Bahadır "Dunpy" Güven Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre değişikliklerin Ermeni topluluğuyla alakası olmadığı ve tamamen estetik açıdan bir çalışma olduğu için değiştirildiğini bildirdi. Konuyla ilgili paylaşıma aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Her ne kadar bir açıklama gelmişse de Türk VALORANT topluluğu pek memnun kalmamış gibi duruyor. Birçok kullanıcı ise eski halinin daha estetik olduğunu savunurken belli bir kesim de bu değişikliğin çokta önemli olmadığını savunuyor.

Peki sizin düşünceleriniz neler? Uluslararası bilinir bir oyunda Türkiye kökenli bir karakterin bu hareketi bu kadar yapıp yapmaması sizce ne kadar önemli? Fikirlerinizi bizimle yorum kısmından paylaşmayı lütfen unutmayın, esen kalın.

Hiç yorum yok