Header Ads

ŞAMPİYONLUK LİGİ 2022 KIŞ MEVSİM ŞAMPİYONU FASTPAY WILDCATS!

Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi Finali karşılaşmaları tamamlandı!

Mevsimin son karşılaşmalarında eşleşen takımlar Galatasaray Espor(GS) ve fastPay Wildcats(IW) oldu. Teknik aksaklıkların ve duraklatmaların bol bol olduğu karşılaşmada MSI Şampiyonası'na giden ve Kış Mevsim Finali'nin 
galibi 3-0 skor ile fastPay Wildcats(IW) oldu. Yayını izlemek için buraya tıklayınız.


Aşağıda ise maçların detaylarını bulabilirsiniz;

1. Maç - fastPay Wildcats(IW)[1] vs Galatasaray Espor(GS)[0] <30:16>

Finalin ilk karşılaşmasında rakibi tarafından domine edilen Galatasaray söz konusuydu. fastPay Wildcats, rakibinin kompozisyonuna harika bir cevap vererek izleyenlerin ağzını açık bıraktı. İlk dakikada Sion'un alt koridor pususuyla üstünlüğü alan HolyPhoenix, Serin'le koordine oynayarak galibiyeti tarafına yazdırdı.



2. Maç - fastPay Wildcats(IW)[2] vs Galatasaray Espor(GS)[0] <30:32>

Önceki karşılaşmaya nazaran daha stabil ve yakın bir oyun oynandı. Skorları rakibine dengeli bir şekilde veren Galatasaray, kaybetmeye adım adım yaklaştı. Koordinasyonlarını harika düzenleyen tatlı mı tatlı Kediler, orta koridordaki son savaşı kazanarak zaferi cebine attı.



3. Maç - fastPay Wildcats(IW)[3] vs Galatasaray Espor(GS)[0] <39:05>

3. karşılaşma sırasında iki takım da ip üstünde yürüdü. Geri olmasına rağmen mükemmel performans sergileyen Galatasaray, pençelenmekten kaçınamadı. Kadim Ejderha güçlendirmesini çalmayı başaran Galatasaray oyuncuları'nı kendi üssünde Serin karşıladı. Sinsice merkez üssü yıkan Wildcats Serin, takımına Kış Mevsim Şampiyonluğu'nu kazandıran oyuncu oluyor!



Wildcats oyuncularını sergiledikleri mükemmel performans sebebiyle tebrik ediyoruz ve MSI'da başarılar dileriz!

Kış Mevsimi maçları an itibariyle son buldu sayın okurlar, diğer haberlerde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok