Header Ads

LEAGUE OF LEGENDS'A GELECEK OLAN İDDİALAR SİSTEMİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI!

Riot efendilerinden güzel mi güzel haberler var! Öncelerde bahsedilen; ''İddialar'' yenilemesi 12.9 Yaması'nda bizlerle beraber oluyor!

Öncelerde sözü geçen İddialar sekmesi hakkında yeni açıklamalar yapıldı. Rekabet Ekibi Tasarım Lideri BarackProbama(Jordan Checkman) ve Riot Riru konu ile ilgili bilgiler verdi.

Yapılan açıklamalara göre oyunun görsel zevkini daha çok artıracak ve oyunların daha tatlı ve sakin geçmesini sağlayacak bir sistem olduğunu vurguladılar.

İşte detaylar;

''Açık Beta geliştirmelerimiz ve testlerimiz sırasında İddialar hakkında sizden inanılmaz bir geribildirim geldi. Böylece birçok iyileştirme yapabildik. Bunlardan bazıları iddiaların gruplandırılması ve sıralanmasına ilişkin güncellemeler veya oyun sonu ekranında aşımların nasıl gösterildiğine ilişkin değişiklikler gibi kullanım iyileştirmeleriydi. Diğerleriyse kategori ve kristal ilerlemeleri arasındaki ilişkiyi büyük oranda sadeleştirmek için sistem değişiklikleriydi. Bazıları da aşamalar arasındaki farkı arttırmak (Altın'ın Bronz'a bu kadar benzememesi gerektiğini söylediğinizi duyduk) veya belli sembollerin temalarını daha güçlendirmek gibi görsel dil güncellemeleri oldu.''

Ve ilerlemeli bir sistem olacağını da açıkladılar;

''İşte bizi heyecanlandıran bazı eğlenceli iddiaların (ve bunları tamamlayarak kazanabileceğiniz unvanların) bir listesi:

  • Patlayan Poro: ARAM'da bir poroyu besleyerek patlat ve "Poroliyet" unvanını kazan.
  • Sert Kabuk: Vadi'nin Alameti'yle (namı diğer Kabuklu) kuleleri yık.
  • Vadi'nin Simgesi: 100 Sihirdar Simgesi elde et ve "Sembolleşmiş" unvanını kazan.
  • Yük Üstüne Yük: 20. dakikadan önce Mejai'nin Ruhyiyeni'ni tam yüke ulaştır.
  • Üstün Destek: Destek hedefini rakiplerinden önce tamamla.
  • Nashor Katili: Baron Nashor'u tek başına kes ve "Baron" unvanını kazan.
  • Agresif Konumlandırma: Bir rakibe doğru Sıçra kullandıktan sonra çoklu katletme gerçekleştir ve "Havalı" unvanını kazan.
  • Yalnız Taşıyıcı: ARAM'da takımının şampiyonlara verdiği hasarın en az %40'ı sana ait olsun''

Ve ek olarak; ''300'den fazla farklı iddia, 2700'e yakın sembol ve 100'ü aşan unvanla İddialar sistemini MSI öncesi 12.9 Yaması'nda tüm sunuculara getirmeye planlıyoruz'' açıklamalarını oyuncularla paylaştı.

Daha fazlasına ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli. Sizleri direkt olarak League of Legends'ın ilgili sayfasına yönlendirecektir.

Şimdilik görüşmek üzere efendiler, sağlıcakla kalmanız dileği ile!

Hiç yorum yok