Header Ads

2022 KIŞ MEVSİM FİNALİ'NDE TANIDIK BİR SİMA: KAAN KURAL!


Bir sihirdar tekrar bağlandı

Bilmeyenler için "Kim bu Kaan Kural?":
Kaan Kural, 2015 yılında LoL espor yorumculuğu ve sunuculuğu yapmaya başlayarak ekranlara apayrı tat ve renk katan bir K(u)ral'dır. Genellikle kendisine cevap veren KindredTwitch taklidi ve içimizi ısıtan kahkahalarıyla tanınan yorumcumuz ne yazık ki 14 Ocak 2022 tarihinde yaptığı açıklama ile belli bir süre LoL ekranlarında gözükmeyeceğini bildirmişti.

 2-3 Nisan 2022 tarihlerinde Kış Mevsimi Yarı Final Maçları'nın oynanmasının ardından Kış Mevsim Finali(KMF) 9 Nisan 2022 tarihinde oynanacağı belirlenmişti. Galatasaray Espor(GS) ve fastPay Wildcats(IW)'in karşılaşacağı final için büyük bir sürpriz LoLespor tarafından yayınlandı!

"Sunucu Odasında Neler Oluyor?" adlı videonun duyurusu Twitter'da paylaşıldı.

Etiketlilerde Hetze, Jhonnie, Regarnur, Trielbaenre, Euphony, Scarlet ve Dora'yı görsekte tam buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz YouTube videosunun sonunda görebiliyoruz Kaan Kural'ı.

Böyle bir sürpriz görmekten dolayı limonlu sodalarımızı havaya kaldırıyor, yüksek bir şekilde sevinç çığlıkları atıyoruz! "KAAN KURAL, KAAN KURAL!.."

Bu mutlu edici haber buraya kadardı efendiler, diğer haberlerimizde görüşmek üzere!

1 yorum:

  1. Kaan Kural'ı tekrar esporda görmek gerçekten o kadar mutlu edici ki anlatamam. Videoyu ilk gördüğümde bir şok geçirmiştim, haberi girmekte nasipmiş :)

    YanıtlaSil