Header Ads

VALORANT'DA OYNANABİLECEK EN İYİ DUO AJANLAR!

 

Az arkadaşınız mı var? Ya da arkadaş sahibisiniz ama VALORANT oynayan mı yok? "Abi ekiple girsek kazan'ıcaz, rastgele gelenler mahvediyor her şeyi!" dediğinizi duyar gibiyim. Duo'nuzu kapın ve yazıya gelin! Size beraber oynayabileceğiniz ajanları göstereceğim!  O zaman, hız kesmeden ikili oynanabilecek en iyi ajanlar!

(Tek giriyorsanız da... Girmeyin ya, Discord sunucumuza gelin illa biriyle oynarsınız!)





ASTRA - KAY/O

Birisi kontrol uzmanı, diğeri ise öncü sınıfından Astra ve KAY/O. 

Bu ajan kompozisyonunda yeteneklerinizi doğru zamanlamada kullanırsanız, kişi sayısı üstünlüğünü kolayca takımınıza kazandırabilirsiniz! 

Oynamak istediğiniz alanda saklanan düşmanınızın yerinden eminseniz, Astra'nın düşmanın yakınına koyduğu yıldıza Çekim Alanı uygulamalı. Tabii bu esnada KAY/O ajanını oynayan kişinin PARÇA/Tesirli yeteneğini de Astra'nın yıldızını koyacağı yere önceden fırlatmış olması gerekiyor. 


Malum, bombanın yavaş gittiği için, mıhlamak istediğiniz düşmanın yakınına düşeceği esnada da Astra'nın yıldızını koyarak Çekim Alanı uygulaması gerekiyor. 

Zamanlamayı tutturduğunuz sürece, hiç ölme riskine girmeden hanenize bir skor kaydetmeniz artık daha kolay! 


SAGE - SOVA

Gözcü sınıfından Sage ve öncü sınıfından Sova ikilisi normal gelse de, bazı durumlarda ölümcül olabilirler!

Üzerinize doğru gelen düşmanlar tespit ettikten sonra geldikleri yer uygunsa, Sage'in Yavaşlatan Küre yeteneğiyle onları yavaşlatabilirsiniz. Tabii bu esnada Sova ajanını oynayan kişinin de bu yetenekten etkilenen düşmanların üzerine Şok Oku fırlatarak hızlı ve ölümcül skorlar çıkartabilir!

 Özellikle dar alanlarda kalabalık şekilde saldırmaya çalışan düşmanlara bu komboyu uygulayabilirseniz, Sova'nın ulti yeteneği olan Avcının Hiddetini kullanarak rakibinizin başına bela bile olabilirsiniz!


YORU - VIPER

Peşin peşin söyleyeyim, bu kompozisyonda hızlı refleksler ve sağlam aim'e ihtiyacınız var. Eğer gerçekten başarırsanız, karşı takımın sohbetini kesinlikle susturun!

Özellikle Yoru'nun aldığı güncellemeden sonra Viper'ın Zehir Perdesini paravan olarak kullanarak rakibinizin akıl sağlığıyla oynayabilirsiniz! Viper'ın Zehir Perdesi açıkken, rakip takımın perdenin arka tarafında konuşlandığına emin olmalısınız. 

Eğer eminseniz Yoru'nun Fake At özelliğini kullanıp ardına Kör Nokta yeteneğiyle rakiplerinizi çifte kör ederek perdeyi aşın. Karşınızda kafaları sapsarı olan rakipleri vurmakta size kalmış!


RAZE - BREACH

Yayınlardan bilen bilir, en iyi duo'm Çağrı'yla oynarken genelde Raze - Breach ikilisini oynarız. Raze'i oynayan kişinin aim'i iyiyse, rakip takımı illallah ettirebilirsiniz!

Özellikle dar alanlarda Breach'in Fay Hattı yeteneğiyle sarstığı yere Raze'in Renk Tesirli Bombasının fırlatılmasıyla risksiz skorlara imza atmak hiç de zor olmasa gerek. 

Bunun yanı sıra Breach'in Zelzele ultisi atıldığı gibi Raze'in Patlayıcı Çanta yetenekleriyle içeriye girebilir. Böylece sarsılmış rakipleri tek tek avlayabilir, veyahut Nefes Kesen ultisiyle tam kliplik oyunlar yapabilir!


VALORANT'da beşli girecek bir ekibi olmayan tatlı duo'lar için öneri yazısı yazdım. Umarım faydam dokunmuştur. Kesinlikle farklı sınıflardan ajanları oynamaya gayret edin. Eğer iyi oynamanıza rağmen düşük rütbelerde oynadığınızı düşünüyorsanız, belki de yanlış sınıfta bir ajan oynuyorsunuzdur? Şimdilik benden bu kadar, limonlu sodayla kalın!




Hiç yorum yok