Header Ads

VALORANT'A GELECEK OLAN TÜRK AJAN!

4 Mart 2022 tarihinde Valorant Kuzey Amerika PBE sunucusuna gelen 4.05 yamasıyla beraber oyuna gelecek yeni şampiyonun Türkiye'den olduğu belirlendi.

Valorant hikaye meraklısı Cynprel, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla haberi doğruladı.


Şantajcı olarak bahsedilen karakterimizi, oyun içerisindeki diğer ajanlar yakalamaya çalışıyormuş gibi gözüküyor.

Cypher ise Şantajcı'dan gönderilmiş olan şifreli mesajlardan kısmen de olsa yerini saptamış ve onu yakalatmak için bilgi veriyor.

"Saygı değer Şantajcı'mızdan gelen şifreli mesajları deşifre etmede fazlasıyla ilerleme kaydettim. Mesajların çıkış noktası hâlâ tam olarak bilinmiyor ancak Türkiye'den geldiği anlaşıldı. Bundan kesinlikle eminim.

Şimdi şu soruyu cevaplamalısın: Bu elemanı bulduğumuz zaman ne yapacaksın? İnfaz için çok merhametli bir vicdana sahipsin. Maalesef ki ne gibi alternatiflerin olduğunu da bilmiyorum."


Yamayla beraber yayınlanan Sova'nın, Brimstone'a gönderdiği ses kaydı ortaya çıktı. Cynprel'in yaptığı paylaşım üzerinden dinleyebilirsiniz;


Ses kaydında Sova; Şantajcı'nın yakalanması için Brimstone'a Cypher, Chamber, Breach, Neon, KillJoy ve KAY/O'dan oluşan bir ekip önerdiği duyuluyor. Ses kaydını "Bu Şantajcı tehdidini ne olursa olsun adalete teslim edeceğiz Brimstone, söz veriyorum." diyerek sonlandırdı.

Bakalım yeni ajan nasıl bir tasarıma sahip olacak, merakla ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

Şimdilik bu kadar sevgili okurlar, başka haberlerde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok