Header Ads

ŞAMPİYONLUK LİGİ 2022 KIŞ MEVSİMİ 7. HAFTA 1. GÜN TAMAMLANDI!

 

Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi 7. hafta 1. gün tamamlandı!

Heyecanlı geçen maçların sonunda kazanan takımlar; fastPay Wildcats(IW), Dark Passage(DP), NASR ESPORTS(NSR), 5 Ronin(5R) ve Galatasaray Espor(GS) oldu!


İşte maçların detayları;

1. Maç - Fenerbahçe Espor(FB) vs fastPay Wildcats(IW)[31:34]

Haftanın ilk maçında Sarı Lacivertli oyuncular ilk dakikada adeta rakibini yok etti. Altın farkını fazlasıyla açmayı başaran Fenerbahçe'ye rağmen Vahşi Kediler geri dönmesini bildi. Yaptıkları kompozisyon sayesinde Wildcats, mükemmel bir geri dönüş sayesinde zaferi elde etti.

Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

2. Maç - Dark Passage(DP) vs GALAKTICOS(GAL)[32:05]

Maçın son çeyreğine kadar resmen galibiyetini ilan eden Galakticos koordineli bir oyun sergiledi. Ne yazıktır ki bu koordine durumu maçın sonlarına doğru biraz gevşedi. Bu durumu şans bilen Dark Passage, rakibini hem Baron hem de Ejder yuvasında bir çok kez yakaladı. Bu sayede gözlere şenlik bir geri dönüş sergilediler.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

3. Maç - Beşiktaş(BJK) vs NASR ESPORTS(NSR)[30:27]

Günün 3. maçında Siyah Beyazlılar iyi bir oyun sergilemiş olsa da rakibi karşısında pek etkili olamadı. Yaptıkları kompozisyon, daha üstün bir oyun sergilemeleri ve bütün takım savaşlarını kazanmaları nedeniyle NASR ESPORTS, maçın sonunda galip gelen taraf oldu.

Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

4. Maç - 5 Ronin(5R) vs İnfo Yatırım Aurora(AUR)[29:03]

4. eşleşme iki taraf için oldukça eşit durumdaydı. Maçın son yarısında Kuzey Işıkları, rakipleri karşısında altın farkı açmış olsa da yaptıkları bireysel hatalar durumu aleyhine çevirdi. Toparlanmayı beceren 5 Ronin, Ejderha için yapılan son savaşı kazandı. Katliamın yapan Pandalar, hızlıca zaferi kendi hanelerine yazdırdı.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

5. Maç - Galatasaray Espor(GS) vs Papara SuperMassive Blaze(SMB)[27:28]

Günün son maçında Sarı Kırmızılı oyuncular farklı bir tercih ile bizleri karşıladı. Ligimizde pek göremediğimiz Omurgakıran Akshan üst koridor seçimi bizlerleydi. İlk dakikalarda SuperMassive'e karşı geriye düşen Aslanlar, tempoyu yakalayarak üstünlüğü eline aldı. Üstünlük beraberinde Galatasaray, maçı kısa sürede kazandı.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

Bugünlük bu kadar efendiler, yarının maçlarından sonra görüşürüz!

Hiç yorum yok