Header Ads

UBISOFT, SATIN ALIM KONUSUNDA TEKLİFLERE AÇIK OLDUĞUNU BELİRTTİ!

 

Birçok oyun markasıyla bilinen Ubisoft, geçtiğimiz gün yapılan mali kazanç yayınında günümüz oyun dünyasında gerçekleşen satın alımları değerlendirdi.

Yayında Ubisoft'un CEO'suna, "Şirketin oyunlarını piyasaya sürdüğü çeşitli oyun platformlarına gelecekte erişimi garanti edebileceğine inanıyorsa, sektörde meydana gelen konsolidasyonlardan herhangi birine direnecek mi?” şeklinde bir soru yöneltildi.

Yves Guillemot ise, şirketin bağımsız kalarak da ilerleyebileceğine inandığını ancak kendilerine satın alım konusunda bir teklif gelmesi durumunda değerlendirebileceklerini de söyledi. Microsoft'un son atılımından sonra oyuncular arasında "Sırada hangi şirket satın alınır?" tahminleri yürütülürken Ubisoft akıllardaki ihtimalleri artırdı desek yanlış olmaz. 

Ayrıca Ubisoft CEO'su Yves Guillemot'un tam açıklamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Tüm platformların harika içeriğe ihtiyacı olduğu için tüm bu platformlara erişmeye devam edeceğiz. Bugün yaptığımız gibi harika içerikler yapmaya devam edersek, tüm bu platformlara erişebileceğiz.

Nintendo’ya bakarsak… bu konuda bir numaralı üçüncü taraf yayıncıyız. Nintendo yaptığımız her şeyle ilgileniyor ve hatta markalarıyla oyun geliştiriyoruz, bu nedenle işbirliği var ve çok verimli.

Her zaman çalışanlarımız, oyuncularımız ve hissedarlarımız olan paydaşlarımızın çıkarları doğrultusunda kararlar aldık. Ubisoft bağımsız kalabilir: Yeteneğe, finansal ölçeğe ve geniş bir orijinal IP portföyüne sahibiz.

Bununla birlikte, bizi satın almak için bir teklif olsaydı, yönetim kurulu bunu elbette tüm menfaat sahiplerinin menfaati doğrultusunda gözden geçirirdi.

- Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot

Hiç yorum yok