Header Ads

ŞAMPİYONLUK LİGİ 2022 KIŞ MEVSİMİ 5. HAFTA 1. GÜN MAÇLARI TAMAMLANDI!

Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi 5. hafta 1. gün maçları tamamlandı!

Sezonun ilk yarısının ilk günü kazananları; fastpay Wildcats(IW), Beşiktaş(BJK), NASR ESPORTS(NSR), Papara SuperMassive Blaze(SMB) ve Dark Passage(DP) oldu.

Maçların detayları ise şu şekilde;


1.Maç - Galatasaray Espor(GS) vs fastPay Wildcats(IW) [25:03]

Vahşi Kediler, izleyenlere nefis bir oyun sergiledi. Neredeyse hatasız bir oyun sergileyen Kediler, NASR oyuncularının ilerlemesine imkan vermedi. Bu baskıyı güzel yöneten Wildcats, durumu riske atmadan hızlıca maçı kazandı. Zaferin ardından fastPay Wildcats, ligde ilk sıraya yerleşti.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

2.Maç - Beşiktaş(BJK) vs GALAKTICOS(GAL) [36:08]

Haftanın 2. maçında, lig içerisinde sonuncu olan iki takım karşı karşıyaydı. Erken oyunu çok iyi yöneten GALAKTICOS, yaptığı minik hatalarla üstünlüğü Kartal'lara kaptırdı. Bu hataları verimli bir şekilde değerlendiren Beşiktaş, maçı kazanarak lig sıralamasındaki eşitliği bozdu.

Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

3.Maç - NASR ESPORTS(NSR) vs Fenerbahçe Espor(FB)[35:18]

Günün 3. maçında formunu koruyan bir Bolulu bizlerleydi. Formunda olan orta koridor oyuncusu, kendisine verilen kaynakları harika bir şekilde kullandı. Karşılaşmayı hatasıza yakın oynayan NASR ESPORTS
maçın sonunda Fenerbahçe ile yaptıkları üst nehir savaşını kazanarak zaferi hanesine yazdırdı.

Maçı izlemek için buraya tıklayınız.


4.Maç - Papara SuperMassive Blaze(SMB) vs Team Aurora(AUR) [23:52]

5. haftanın 4. maçı fazlasıyla heyecanlı geçti. Team Aurora'nın her maç sergilediği benzeyen oyun planını çözen rakibi, ilk dakikalarda geri düşse bile güzel bir geri dönüş sergiledi. Maçın uzamasına izin vermeden merkez kuleyi yıkan SuperMassive, karşılaşmayı galibiyetle kapattı.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

5.Maç - Dark Passage(DP) vs 5Ronin(5R)[26:48]

Günün son maçında Kaplanların orta koridor oyuncusu Umut, eski takımıyla karşı karşıyaydı. 5Ronin'in "zayıf tarafa odaklanma" oynama tarzı ters tepti. Graves, kendisine denenen kule altlarına cevap vererek rakibini geri düşürdü. Rakibinin düşüşünü lehine kullanan Dark Passage oyuncuları, zaferi elde etti. 

Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

Bugünlük bu kadar efendiler, başka yazılarda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok