Header Ads

ŞAMPİYONLUK LİGİ 2022 KIŞ MEVSİMİ 4. HAFTA 1. GÜN MAÇLARI SONLANDI!



Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi 4. hafta 1. gün maçları sonlandı!

Haftanın ilk gününün sonunda ise kazananlar şu şekilde; Team Aurora(AUR), fastPay Wildcats(IW), Fenerbahçe Espor(FB), Galatasaray Espor(GS) ve NASR ESPORTS(NSR).

İşte detaylar;

1.Maç - Team Aurora(AUR) vs Dark Passage(DP)[31:20]

Haftanın ilk maçında alışılmışın dışında bir seçim yapıldı. Üst koridor çarplı Janna metasını deneyen Dark Passage'ın bu oyun tarzına ayak uydurduğunu söyleyemeyiz. Oldukça sakin ve yavaş geçen bu maçta galip gelen taraf Team Aurora oldu.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

2.Maç - fastPay Wildcats(IW) vs 5Ronin(5R)[36:05]

Haftanın 2. maçında iki takımda kazanmak için kolları sıvamış bir şekilde karşımızdaydı. Yabani kedilerin koordinasyonu, 5Ronin'in kazanması için büyük engel olmasıyla beraberinde bu engele ziyadesiyle takıldı. Üst nehirde yapılan savaşı kazanıp baronu elde eden Wildcats, karşılaşmadan zaferle ayrıldı.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

3.Maç - Fenerbahçe Espor(FB) vs GALAKTICOS(GAL)[31:06]

İlk günün 3. maçında Fenerbahçe, maçın üstünlüğünü hiçbir şekilde ellerinden düşürmedi. Üstünlüğünü sonuna kadar verimli bir şekilde kullanan Sarı Lacivert'liler, rakip oyuncularını hata yapmamaya zorladı. Onca çabaya rağmen Galakticos'un yaptığı hatalar, rakibine galibiyeti verdi.



Maçı izlemek için buraya tıklayınız.


4.Maç - Galatasaray Espor(GS) vs Beşiktaş(BJK)[30:05]

4. maç izleyelenleri büyüledi. Sarı Kırmızı'lı oyuncular, rakiplerine karşı adeta şiir gibi oynadı. Karşılaşmada Graves'e yapılan eşya dizilimi, izleyenleri şaşırttı. İlk eşyadan Omurgakıran'ı alan Galatasaray'ın üst koridor oyuncusu Crazy, takımına oldukça yarar sağladı. Maçın sonunda ise Aslanlar, Kartallara karşı galip geldi. 



Maçı izlemek için buraya tıklayınız.


5.Maç - Papara SuperMassive Blaze(SMB) vs NASR ESPORTS(NSR)[28:22]

Günün son karşılaşmasının başlarında oldukça sakin bir maç bizlerleydi. Bu sakinliğin bozulmasını isteyen iki takım da birbirleriyle birçok kez takım savaşı yaptı. Savaşların birçoğunda ağırlığını koyan NASR ESPORTS, günü SuperMassive'a karşı galibiyet alarak sonlandırdı.



Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

Şimdilik bu kadar efendiler, diğer yazılarda görüşene kadar sağlıcakla kalın!

Hiç yorum yok