Header Ads

Renata Kimdir? | Neyin Nesi? | NEİNNESİ SERİSİ



Renata gerçekten kim? Kısa bir anlatım,

Fakir olmak çok pahalı, ama zengin olunca her şey bedava..!

Hayat, hiçbir zaman Renata'ya iyi davranmadı, davranmayacaktı da. Renata Glasc, hayata geldiğinde sadece ona; ismi ve hayatı bahşedildi. İlerleyen zamanlarda ise ailesinin ilgilendiği ''Simya'' deneyleri, ona amacı yolunda refakat edecekti. O'yaşamını, Zaun'un en güçlü, en zengin simyacısı olmaya adamıştı. O'nun tekliflerine kimse karşı koyamazdı, ya gücü ile ya da sadakatiyle..

Patronluğa giden yolda çektikleri

Simyayı tamamen karşılık beklemeden Priest'lik(şifacılık) üzerine kullanan ebeveynleri, Renata’nın fikirlerine tersti. Sırf bu yüzden Glasc, yatağına aç yatıyordu. Çocukluk aklı işte. Küçüklüğünde çokça hayaller kurar ve hayatında yeni bir başlangıç yapıp zenginlikleri elde etmek istiyordu. Ailesi; para kazanmak umuduyla ağır vakaların ömrünü uzacak bir çalışmaya başlamıştı. Ancak, bu çalışma umdukları gitmemişti. Hastalar iyileşmesi gerekirken ters reaksiyon veriyordu.

Bu durum, Piltover'li yöneticilerin kulağına kadar gitmişti.

Yönetici: ''Gidin Glasc ailesinin evini yakın, içinde de sağ bırakmayın'' 

diye taviz vermişti.
 Renata, anne babasının bağırış ve çağırışmalarıyla uyanıp onları kurtarmak istese de başaramamıştı. Bu evden ona kalan şeyler ise; soyadı, anıları, sağ kolu ve küçük notlardı.. 



Bir bilmeceem var çocuklaar, haydi sooor sor

Arcaanee patladıktan sonra iyi geliiiir.

Acaba nedir nedir

Zeri'nin üstünü kapatmak denince aklaaaa

Tamaam şimdi buldum

Hemeeen onun adı geliir

RENATA RENATA RENATA
***
Hadi Aurelion sol Nerfleyelim.
***




ZERİ ZERİ ZERİ!

Zeri'nin daha Kırk'ı çıkmadan bu karakterin oyuna gelmesi oldukça şaşırtıcı. Zira, diğer karakterlere baktığımızda bu durum birazcık daha fazla. Renata'nın bu kadar kısa sürede çıkmasının en büyük sebeplerinden biri şu;

Zeri, oyuna çıktığı zaman kötü yorumlara maruz kalınmıştı. ''Bu nasıl bir karakter 4 vuruyor. 4! Jhin'mi len bu'' diyenler oldu. Riot Games; açığı kapatması için kısa süre içerisinde, Swain vibe'ı veren, cesur mu cesur ama hikayesi de bir o kadar acıklı karakteri çıkardı. Gerçi, büyük başarıların ardında nice acılar da vardır..


Karakter ne kadar güçlü?

Renata'yı toplama karakter gibi düşünebiliriz aslında. Ultisini Warcraft 3 / Dota 2 karakteri olan Winter Wrym'den aldığı net şekilde görülüyor. Fakat aralarında mini mini farklar var tabii. Ama bizim Psikopat ablamız herkesi birbirine kırdırıyor. İllaki arkadaş çevrenizde dedikoducu kişiler vardır. 

Bir zehirli cümle söyler, iki tarafı birbirine kırdırır. Bu ablamız da o tanıma tam olarak uyuyor.


Karakteri nasıl döveriz?

Takımınızda kitle kontrol varsa uçuşun kafasına. Zaten karakter yavaş yürüyor bir de Kitle Kontrol ile mi ilgilenecek? Takım savaşlarına girerken ayrık durmaya özen göstermelisiniz. Zira, Mordor Orc'ları ile Isengard Uruk'ları gibi birbirinize girersiniz.

Diğer bir ihtimal ise Cıva Yatağan. Koskoca ölüler diyarından kurtulabiliyorsak, bir gaz bulutundan da sıyrılabiliriz. Eğer böyle bir eşya varsa kullanın efendiler. Ya da diğer bir ihtimal ise takımınıza 800K alıp Rüzgar Duvarı(W) yeteneği atmasını istemek.(Haseryooo!)



Zaun için önemi nedir? 


Zaun özel güvenlik şefinden aldığımız habere göre şu an tüm Zaun Polis Teşkilatı Glask Endüstrileri’nin premium maskelerinden kullanıyor. Kendileri “Tüm polis teşkilatı bu kötü havalandırmalara karşı Renata hanıma minnettar. Ona güvenmezsek başka kime güveneceğiz ki zaten?” Diye de ekliyor.



Biz yine de maskelerin içini şöyle iyice bir kontrol etmelerini tavsiye ediyoruz. Zira, şu son zamanlarda çıkan söylentiler, Renata'nın hiç iyimser olduğunu göstermiyor.


Topluluktan nasıl bir tepki aldı? Zeri'nin yarattığı yeşilimsi havayı hızlıca mora çevirebildi mi?


Topluluktan pek kötü bir tepki almadı ama çok çok iyi bir tepki de aldı diyemeyiz. Ultisi ve yeniden canlandırması oldukça sevildi. Hatta, böyle bir güçlü yetenek bu karakter de bulunuyor.

Diğer şampiyonlara baktığımızda ''Takım savaşını dağıtma'' odaklı yetenekleri olsa da, Renata'nın yetenek seti; ''Rakipleri Bir Arada Tutma'' özelliğine nokta atışı yapıyor. Uzun zamandır aranan yetenek diyebiliriz. 

Zeri'nin yarattığı yeşilimsi havayı tam istediği şekilde ''Mor'' yapamadı ama, pembemsi bir gökyüzü yaptı. (Aslında yaptığı tek şey ''R'' tuşuna basmak.)

Hiç yorum yok