Header Ads

LEAGUE OF LEGENDS: SKARNER GÖRSEL VE OYNANIŞ GÜNCELLEMESİ HAKKINDA İLK AÇIKLAMA GELDİ!


Skar Skar Skarner...

Skarner'ın Görsel ve Oynanış Güncellemesi Hakkında; Ryan ''Reav3'' Mireless açıklama yaptı. Yapılan açıklama oldukça umut verici.

Geçtiğimiz haftalarda; Görsel ve Oynanış güncellemesini Skarner'ın kazandığını söylemiştik. O haberin detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

League of Legends İspanyol Resmî İnstagram sayfasından paylaştığı bilgilere göre Ryan ''Reav3'' Mireless şu açıklamaları yaptı;

''Skarner'ın güncelleme anketini kazandığı için çok mutluyuz, çünkü LoL evreni içinde gerçekten özel bir şey olma potansiyeli olduğuna inanıyoruz. Daha önce Skarner'ın yetenek kitinde küçük değişikler yapmayı denedik, fakat oyun endeksini hiç yükseltemedik. Bu nedenle kitini, temasını ve görsel öğelerini tamamen güncellemeye odaklanacağız(Urgot ve Sion'da yaptığımız gibi). Bir şekilde onun ultisini korumak istiyoruz ama geri kalan her şeyi sıfırdan yaratacağız.'' açıklamalarını yaptı.

Habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Sizleri direkt olarak League of Legends İspanyol sayfasına yönlendirecektir.

Koca akrep beyciğimizden beklentilerimiz bir hayli yüksek. Güzel bir şeyin ortaya çıkması dileği ile. 

Sağlıcakla ve limonlu sodalarla kalınız efendiler.

Hiç yorum yok