Header Ads

LCS 2022 BAHAR MEVSİMİ 3. HAFTA 1. GÜN MAÇLARI SONLANDI!


LCS 2022 Bahar Mevsimi 3. hafta 1. gün maçları sonlandı!

3. haftanın ilk gününde maçların kazananları; 
 100 Thieves, TSM, Team Liquid, FlyQuest ve Counter Logic Gaming oldu ! 

İşte maçların detayları;

1.Maç - Golden Guardians(GG) vs 100 Thieves(100) [26:43]

Temsilcimizin, Closer, bulunduğu takım şahane bir oyun sergiledi. Oyunun ilk dakikalarında fazlasıyla agresif bir oyun sergileyerek, rakipleri olan Golden Guardians'a nefes aldırmadı. 100 Thieves; oyun tarzıyla objektiflerde üstünlük kurup, yirmi beşinci dakikadan önce Hextech Ruhunu ve Baron Güçlendirmesini alarak zaferi elde etti.




Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

2.Maç - TSM vs Immortals(IMT) [33:47]

Günün 2. maçının başları oldukça sakin bir oyun sergilendi. Oyunun son çeyreğinde ise işler tam tersine döndü. Immortals, rakibine fazlasıyla baskı kuruyordu ve kazanmaya yakındı. TSM ise bütün zorluklara göğüs gerdi ve karşılaşmayı merkez kulesinden geri döndürerek kazanmayı başardı.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

3.Maç - Team Liquid(TL) vs Evil Geniuses(EG) [27:47]

Haftanın 3. maçı bir hayli kısa sürdü. Bu sezon sahalara geri dönen Bjergsen, adeta sıfır hata oynadı. Karşı kompozisyon yapan, üstüne de takım uyumu çok iyi olan bir Team Liquid bizleri karşıladı. Evil Geniuses'a karşı zeka dolu oyunların oynanması sayesinde zaferin gelmesi kaçınılmaz oldu.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

4.Maç - Dignitas(DIG) vs FlyQuest(FLY)[38:12]

Maç içerisinde Dignitas, yaptığı hatalarla adından bolca söz ettirdi. Fazlasıyla hata yapmış olsalar da uzunca bir süre dayanmayı başardılar ancak otuz altıncı dakikada rakibi baron güçlendirmesini elde etti. Baron güçlendirmesini hanesine yazdıran FlyQuest, kuleleri yıkarak maçı zaferle sonlandırdı.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

5.Maç - Counter Logic Gaming(CLG) vs Cloud9(C9) [38:10]

Günün son maçı fazlasıyla savaşa ev sahipliği yaptı. Poke(dürtme) üzerine kompozisyon kuran Counter Logic Gaming, fazlasıyla bir üstünlüğe sahip oldu. Maçın son safhalarında Cloud9 oyuncuları Kadim Ejderha güçlendirmesini alırken rakip oyuncular gizlice merkez kuleyi yıktı. Bu sayede CLG, ligdeki ilk galibiyetini almış oldu.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.


Bugünlük bu kadar efendiler, diğer maçlarda görüşmek üzere!

Hiç yorum yok