Header Ads

VALORANT 1. KISIM 4. BÖLÜMDEKİ YENİLİKLER!

 

Riot Games'in ünlü FPS oyunu VALORANT'ın son yayınlanan kısmıyla bir sürü yenilik eklendi. Bunlardan birinde yeni bir ajan eklenmesinin yanında bazı haritalarda değişikliklere getirildi. Oyun içi düzenlenen değişikliklere ulaşmak için VALORANT'ın yardımcı iletişim uzmanı olan Jeff Landa'nın yayınladığı yazıya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Gazı bırakın ya da hızınızı kökleyin. VALORANT 4. Bölüm'de yeni Düellocu'ya yetişemeyenler onun tozunu yutuyor, yepyeni bir Savaş Bileti beğeninize sunuluyor ve Protokol'ün mükemmelliği gözler önüne seriliyor.


YENİ AJAN NEON

Neon herkese tozunu yutturmaya geliyor ve arkada kalan kimseyi bir an bile beklemiyor. Kadroya dahil olan son ajan hızla ileri atılma yetisi, enerji okları ve ölümcül yıldırımların gücünü odaklayan ulti yeteneğiyle biyoelektrik gücünü kullanmaktan hiç çekinmiyor.


4. BÖLÜM 1. KISIM SAVAŞ BİLETİ

3. Kısım'a özel Hızlı ve Ölümcül Shorty'yle stilleri, Sevgililer Günü Taktikleri oyuncu kartı ve Robotavuk silah uğuru gibi özel içerikleri kapmak için XP kasmaya başlayın.

Ebruli Frenzy, Beyin Bedava silah uğuru ve Hızlı ve Ölümcül Karambit'le stilleri gibi VALORANT içeriklerini açabilmek için 1. Kısım Seçkin Savaş Bileti'ni edinin.

YENİ KAPLAMA SETİ: PROTOKOL

Protokol yakın dövüş silahı, Phantom, Spectre, Bulldog ve Sheriff'le cephaneliğinizi genişletin. Bu set her şeyiyle mükemmel çalışır, çıkabilecek her türlü sorun insan hatası sebeplidir.


REKABET MODU: 1. KISIM

Yeni bir tırmanış için sayacı sıfırladık. Kademeleri tazeledik ve yepyeni bir rekabet için ortamı hazırladık. Ayrıca, dereceli sırada yer almak için 20. hesap seviyesine ulaşma gereksinimini hayata geçirdik (Detaylar için yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz).

Hiç yorum yok