Header Ads

Microsoft, Activision Oyunları Hakkında Açıklama Yaptı!



Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz; Microsoft, Activision Blizzard'ı Bünyesine Katıyor! haberinin detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz!

Dün, Microsoft Activision Blizzard'ı satın almasıyla beraber bugün Sony'in gelirlerinde %13'lük bir düşüş gerçekleşti! Bu düşüş, kitlesinde şöyle fikirlerin ortaya çıkmasına neden oldu; ''Acaba, Microsoft Activision'u satın alarak Sony kitlesini koparmaya mı çalışıyor?'' gibi cümleler sosyal medya platformlarında oldukça dolandı.

Ve çokça merak edilen sorulardan biri olan; ''Acaba Blizzard oyunları Playstation'dan çekilecek mi?'' sorusuna yanıt Xbox Platformunun Patronu olan Phil Spencer'dan geldi!

Phil Spencer; '''Activision Blizzard genelinde yetenekli, kendini işine adamış arkadaşlarımızla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Bir şirket olarak, hem çalışanlar hem de oyuncular arasında oyunun her yönüne dahil olma yolculuğumuza bağlıyız. Ek olarak şunu söylemeliyim ki, Activision Blizzard'ın geliştirmiş oyunları ve kitlesini Sony'den koparma gibi bir amacımız bulunmuyor.''


Acaba ne gibi gelişmeler ve oyunlar ortaya çıkacak sabırsızlıkla bekliyoruz.

Evet efendiler, haberler bu kadar. Gelişmeler için takipte kalmayı unutmayınız! Kendinize iyi bakmanız dileği ile, bol limonlu sodalar.

Hiç yorum yok