Header Ads

Mecüksel Listeleme: League of Legends Evrenindeki En Popüler 5 Kostüm!



Hepsi birbirinden değerli ve popüler! Kim almak istemez ki?

Bu liste; en değerli, yani 3250 RP'lik kostümler olarak değil, oyuncularda bulunan kostümlere göre hazırlanmıştır.

Runeterra evreninde şampiyonların çok ayrı bir yeri bulunduğunu hepimiz biliyoruz. Ama bu şampiyonları popüler haline getiren kostümleri hiç düşündünüz mü? Örneğin, Kozmik Karanlık Jhin kostümü çıktıktan sonra Jhin'in oynama oranı zirveleri gördü ya da Bölüm Sonu Canavarı Veigar kostümü, hepsi birbirinden popüler ve zevkli kostümler. 



Listemizde, 1820 RP değerinde ve daha fazla olan kostümler bulunuyor. Oyunculara; ''Popüler bir kostüm nasıl olmalı?'' gibi bir soru yöneltirseniz diyeceği şey ''Bir kere, farklı repliklere, animasyonlara ve dikkat çeken gösterişli bir görünüşe sahip olmalı.'' sözlerini söyleyecektir.

Konudan çok uzaklaşmayalım. Kendini adalete adamış, önüne geleni yapmış oldukları suçlardan dolayı idam eden bir hanım ablamızdan listeye başlayalım. 

Onun kılıcı erdem, sözleri ise hüküm verir.





Altın Kanat Kayle

Pek az kişi onun gazabından kaçabildi... En azından şimdilik.

Demacia'lı
olan hanım ablamız, Garen'in yapmış olduğu adalet temsilinin farklı bir versiyonunu Sihirdar Vadi'sinde gerçekleştiriyor.  Sizlere bir nasihat olsun. Bir Demacia'lıya asla ama asla adaletin nasıl uygulanacağını sormayın. Zira kafanıza 1500 Gerçek Hasar Demacia Adaleti gelebilir.

Kayle'ın tam tamına 12 tane kostümü bulunuyor. Ama içlerinden en güzel ve popüleri olan Altın Kanat Kayle oldukça dikkat çekici. Farklı replikleri, animasyonları bulunan bu kostüm 1820 RP değerliğinde efsanevi kostümler kategorisinde yerini alıyor.

Oyunda bu karakter 16 Seviye olduğunda muhtemelen kaybettiniz. Çünkü tam anlamı ile adalet dağıtmaya başlıyor. O zaman şöyle diyoruz. Rakip takımlarında Kayle olan oyuncularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kennen'in polikliniği şu sıralar aşırı yoğun aman dikkat edin.

Hazır Kennen demişken Yordle ırkından devam edelim.


Bütün işleri karıştıran, Mordekaiser'ın eziyet çektirdiği ve ulağı haline getirdiği sınırsız güce sahip bir karakter geliyor!(ayrıca oyunun en miniklerinden.)





Bölüm Sonu Canavarı Veigar


Arcade Dünyası'nın ve Tüm Şampiyonların Korkulu Rüyası. Maviyi Çalmasalar Bari!

Gücüüümmm, arrrtıııyorrr!!! Oyunun en sinir bozucu ama bir yandan da o kadar tatlı mı tatlı karakteri olan Veigar, hakkını vererek oynadığınız zaman sizleri 30-35. dakikalarda gerçekten oyunun Bölüm Sonu Canavarı hissiyatını veriyor. Tüm güçler elinizde, aslında bir nevi kendinizi Thanos gibi düşünebilirsiniz. Evet evet, oyunumuzun Thanos'u! 

Farklı replik, animasyon ve dış görünüşü ile dikkat çeken bu kostüm; bir zamanlar çoğu oyuncunun istediği kostümler arasında da yer alıyor. Hatta eski istemci de bu kostüm çıktığında onun yükleme görseli vardı. (Hey gidi eskiler. Yeni bir yazı Vibe'ı verildi...)

Mümkünse karşınızda Veigar varsa oyunu erken bitirmeye çalışın. Aksi halde Thanos'un parmak çıtlaması gibi s
izi haritadan silecektir. (G.Ş. notu: Siler valla.)





Demacia'dan kurtulamıyoruz anlaşıldı. Nedir Demacia'dan çektiğimiz yahu! Ne tesadüftür ki yine bir hanım ablamız listemizde yerini aldı. Fakat bu karakter adalet uğruna kimselerin canına kastetmiyor. Oldukça sevecen ve tatlış bir ablamız.

Elementalist Lux

Işıklı yolda bile, kılavuzun olacağım. Aydınlan!

Bilmem kaçıncı kostümünün kaçıncı serisinin kaçıncı değerlilikte ki kostümü. O kadar fazla kostümü var ki hangisinden bahsedeceğiz diye tam olarak Jhin'in sevdiği sayı kadar(4) kontrol ettik. Ezreal'in neden Lux'a aşık olduğunu şimdi anladık...

3250 RP'lik bir değere sahip olan Ebedi içerikli kostüm, oldukça popüler. Farklı replik ve animasyonlara sahip olan kostüm sadece bununla kalmıyor, 10 tane farklı görünüşe de sahip! Kırmızı, mavi mor v.b. renk formları bulunuyor. Tek sorun çok pahalı olması...(Belki bir ihtimal ganimetlerden düşer.)

Demacia bölgesinden artık ayrılalım. Malum yolcu yolunda gerek. Ne, sıradaki yer Gölge Adalar mı? 






Vahşi Batılı Lucian

Bu mermiyi sana sakladım Thresh...

İçinde hem aşkı hem de nefreti yaşatmaya çalışan Lucian'ın en son hali sevenlerini şaşırttı.

''Eşini bulmak için yerin dibine kadar gitti. Ve en sonunda o melûn şeytan Thresh ile karşılaştı. Saatlerce, günlerce hatta haftalarca sürdü o kapışma. En son darbeyi Thresh indirecekken son anda Lucian saldırıdan kaçarak Thresh'in fenerine ateş etti. Böylelikle toplamış olduğu tüm ruhlar ve biricik eşi Senna'da kurtuldu...''

Gönül isterdi ki Senna'yı da bu listeye dahil edelim ama o başka serimizde olacak. Eşlerimizin iki kostümünde de farklı replikler, animasyonlar ve temayı çok iyi yansıtacak özellikler mevcut. Tek kelimeyle harika.

1820 RP değerlikte olan bu Efsanevi kostümler, Vahşi Batı atmosferini sevenler için ideal. Tabii, Thresh'de bundan geri kalmadı fakat o destansı, yani 1350 RP'lik kostüm.(Şeytanların nerede görülmüş iyiliğin peşini bıraktığı...)








Kozmik Karanlık Jhin 
Sanat, hepimizi tüketmeli...

Sanat, ruhun gıdasıdır. Bunu resim çizerek ya da müzik yaparak halledebilirsiniz. Ama bir karakter var ki, sanat anlayışını aşırı derecede yanlış anlamış. Belki kendisine göre doğrudur, bilemeyiz. 

Sorduğumuz zaman; ''Birilerini katlederek sanat yapılır mı?'' sözümüze karşılık şöyle diyor;'' Sanatçı Dediğin Deli Olur.''. ''peki müzikle neden ilgilenmediniz?'' dediğimizde de; ''Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlarrr.'' diyor. Gerçekten çok tuhaf bir karakter.

1820 RP değerliğinde olan bu kostüm 2019 senesinde kendi başına Kozmik Karanlık adı altında çıktı. Çoğu oyuncuya; ''Oyunun en iyi kostümü sizce hangisidir?'' diye sorduğunuz zaman ''Kozmik Karanlık Jhin be! Şuraya bakar mısın nasıl işlenmiş. Dehşet verici bir atmosferi var şu kostümün!'' yanıtını verecektir. Gerçekten de çok iyi yapılmış bir kostüm. 

Farklı replikleri, animasyonları ve atıfları bulunan bu kostüm RP'nizin değerini verecek en iyi kostümlerden biri olacaktır. Eğer varsa şansınız sakın kaçırmayın.!




Her şeyden bahsettik, gerek hikayesel gerekse de aralarına eklemeler yapıp tatlış bir listeleme yazısı yaptık. Sizlerin görmek istediği karakterler belki bu listede olmayabilir. Fakat, bizlere istediğiniz karakterleri yazarsanız onları önümüzdeki listelerde ekleyebiliriz. 

Şimdilik tekrar görüşmek dileği ile, kendinize çok çok iyi bakın efendiler. Bol limonlu sodalar ve porocuklar!


Hiç yorum yok