Header Ads

Amazon Prime Aralık Ayı Oyun İndirimlerini Paylaştı!



Amazon Prime her ay olduğu gibi bu ayda da oyunlarını indirmeye açtı. 

İşte o oyunlar;


Need For Speed: Hot Pursuit Origin üzerinden, Frostpunk ve Journey to the Savage Planet GoG üzerinden, Football Manager 2021 ise Epic Games Store üzerinden temin edebilirsiniz. Ayrıca Morkredd, Spellcaster University, Youtubers Life, Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse ve Tales of Monkey Island Complete Pack şeklinde olacak.


Gelin bu oyunları sizlere ufaktan bahsedelim;


Need For Speed: Hot Pursuit: Çocukluğumuzda çok oynadığımız bir oyun olan Need For Speed, bir araba yarışı oyunudur. Birbirinden hızlı ve güzel arabalar ile yarış yapabilirsiniz. Hız tutkunları ve arabalara meraklı olan bireylerimiz, bu oyun tam sizlere göre!(Aman radara yakalanmayın.)

Journey to the Savage Planet: Birinci kişi tarafından oynanılan bir macera oyunudur. Oyunda ki görevimiz farklı gezegene gidip yaşam formları bulmamız. Ayrıca arkadaşınız ile oynayabilirsiniz.

Football Manager 2021: İsminden anlaşılacağı üzere bir Futbol menajerliği, teknik direktörlüğü simülasyonudur. 

Morkredd: Bulmaca oyunudur. Oyunda ortaya çıkmayı bekleyen sırları gün yüzüne çıkarmak amaçlarımızdan biridir. Bir nevi dedektiflik diyebiliriz. 

Spellcaster University: Renkli bir dünyada okul müdürlüğü yapma oyunudur. Hep demişsinizdir; ''Ya şu okula bir müdür olsam neler yaparım neler'' işte o sözlere son. Bu oyun sizlere göre efendiler.

Youtubers Life: Herkesin özendiği ve istediği bir şeydir Youtuber olmak. Malumunuz günümüz şartları herkese göre değil maalesef. Bu oyunla beraber bir miktarda olsa içinizdeki o hevesi yaşayabilirsiniz.

Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse: Amacınız sadece insanları öldürüp beyinciklerini yemek.(ama olmayanlar da var dikkat edin.)

Tales of Monkey Island: Grafik ve macera oyunudur. Önceki oyunu olan Escape Monkey Island'dan sonra çıkmıştır.


Şimdilik bu kadar efendiler. Kendinize iyi bakmanız dileği ile, sağlıcakla kalınız. Limonlu sodalar ve Porocuklar sizinle olsun!

Hiç yorum yok