Header Ads

Rockstar Özür Diledi! GTA Trilogy'deki Orijinal Oyunlar Raflara Geri Dönüyor!

 


Geçtiğimiz haftalarda büyük bir heyecanla beklenen GTA Trilogy - The Definitive Edition yayınlandı. Oyuncuların beklentisine karşılamayan oyun taş yağmuruna tutuldu. Oyundaki teknik hatalar gerçekten rahatsız edici cinstendi.


Rockstar Games'ten Özür Geldi

Yeni çıkan GTA Trilogy'deki hataların yanı sıra, güncellenen grafik kaplamaları da oyuncular tarafından benimsenemedi. Ayrıca oyunun çıkışından sonra PC tarafında Rockstar Games Launcher'da erişim sorunu yaşanması, oyunun geçici bir süreliğine de olsa satıştan kaldırılması da cabasıydı. Tüm bu yaşanan hatalardan dolayı Rockstar oyun severlere yönelik olarak bir özür mesajı yayınladı. Özür mesajına buradan ulaşabilirsiniz.

Rockstar bu özür mesajında gelişen olaylardan dolayı üzgün olduğunu belirtirken özür dilemeyi de ihmal etmedi. İlerleyen süreçte oyunu daha iyi bir hale getirmek için güncellemelerle üzerinde çalıştıklarını eklediler. Bunun yanında GTA Trilogy'nin yayınlanmasıyla üç oyunun orijinal halleri tüm dijital platformlardan kaldırılmıştı. Rockstar bu oyunların da tekrar eski yerlerine döneceklerini de duyurdu. Ayrıca 30 Haziran 2022'ye kadar GTA Trilogy satın alanlara klasik oyunların da yanında ücretsiz olarak verileceği belirtildi. Bu son belirtilen özellik ise eğer ki GTA Trilogy'i Rockstar Games'in Launcher'ında aldıysanız geçerli olacak.

Hiç yorum yok