Header Ads

GTA Trilogy Taş Yağmuruna Tutuldu! | Kullanıcı Ortalama Puanı 0.6!

 

Rockstar Games'in efsane serisi Grand Theft Auto'dan üç oyun içeren remastered sürümü Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition geçtiğimiz günlerde oyunculara sunuldu.

Oyunun çıkmasının ardından ne yazık ki oyuncular girdikleri beklentinin karşılığını alamadı. Definitive Edition'ın Metacritic sayfasında kaç puan alacağı merak konusuydu. Geçtiğimiz saatlerde inceleme kısmı açıldı ve oyunu deneyimleyen oyuncular puanlarını verdiler. 

Puanlar beklenenin çok altında geldi desek yeridir. Binden fazla incelemenin ortalamasına baktığımızda kocaman 0.6 puanını görüyoruz. Eleştirilerin odak noktası ise grafikler dışında neredeyse oyuna hiçbir yenilik getirilmemesi.

Grand Thef Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, şu anda Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için erişilebilir durumda. 

Geçtiğimiz günlerde paket sadece Rockstar'ın kendi platformundan sunulduğu için PC tarafındaki Rockstar Launcher çöktü. Bunun üzerine ekip oyunu geçici süreliğine PC tarafından satıştan kaldırdılar. 

Oyuncular oyununun hala başka dijital platformlara getirilmemesi konusunda da bir hayli tepkili.

Hiç yorum yok