Header Ads

Suicide Squad: Kill the Justice League Oyunundan Hikaye Fragmanı Yayınlandı


 İlk duyurusu geçen sene yapılan oyun için bu sene de hikaye fragmanı yayınlandı. Resmi çıkışı 2022'de olacak olan Suicide Squad'ın bu oyunu biz oyun severlere umut vaat ediyor. 

İlk beyaz perdeye gelen yapım büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan hikaye fragmanından ise oyunun gerçekten Suicide Squad ekibinin hakkını verecek şekilde eğlenceli ve matrak olacağı hissini sonuna kadar veriyor.


DC evreninin kötülerinin hapishanede tutulmak yerine kafalarına patlayıcı bir çip koyarak kendi istekleri doğrultusunda yönlendirme fikri gerçekten yaratıcıydı. Bu sefer oyunun isminden de anlayacağımız üzere oyunda yönettiğimiz karakterlerin karşısına gerçekten Justice League çıkacak. Sadece birkaçı değil, Superman, Batman, Wonder Woman gibi bayağı bayağı hepsiyle karşı karşıya gelecekler. 

Normalde iyilerin kötüleri dövdüğünü gördüğümüz alışıldık senaryonun dışına çıkılarak kötülerin gözünden kahramanlara karşı mücadele vermek özlediğimiz özgün fikirlerdendi. 

Son nesil grafikleriyle de gıcır gıcır gözüken oyun hem DC hem de oyun severlerin büyük ilgisi altında 2022'de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok