Header Ads

League of Legends Wild Rift 2.5 Yama Notları | 3 Yeni Şampiyon Yolda!

Önümüzdeki günlerde gelecek olan 2.5 yaması belki de, Wild Rift'e gelebilecek en iyi yama olabilir. Bu yama oyuna yeni oynanış sistemi ve karakterler geliyor! Neredeyse bir yıla aşkın League of Legends: Wild Rift oyunculara açık bir şekilde gelişimini sürdürüyor. 

Riot Games ekibinin paylaştığı video da gelecek yeni özellikler paylaşıldı.

İşte o özellikler;


Yeni Şampiyonlar!


Kötülüğün Minik Efendisi Veigar

Veigar Orta Koridor'da gerekse de Ejder Koridoru'nda Destek Rol'ünde oynanılan bir Büyücü şampiyon. Kitle kontrolüne sahip, Anlık Hasara ve tıpkı Nasus gibi Sınırsız Yük Kasma kabiliyetine sahip olan bir minik Yordle!

Aman dikkat edin, oyunun geç zamanlarında bu arkadaşa bulaşmayın. Gri ekranı görürsünüz yoksa. Bizden demesi.


Sıradaki şampiyon gelsin!



Jayce Yarınların Koruyucusu 

Hem Yakın Dövüş Hem de Menzilli
olarak oynanabilen Jayce, Üst Koridor/Baron Koridoru'nda ve Orta Koridor olarak oynanılabilmekte. Dürtme kabiliyeti olduğu için ve Yakın Dövüşcü olduğundan 1v1 takaslarda oldukça kârlı çıkıyor.




Sıradaki şampiyon gelsin!




Caitlyn Piltover Şefi

Oldukça yüksek menzili olan Caitlyn, Ejder Koridoru'nda Nişancı olarak oynanılabilir. Tuzakları sayesinde rakiplere oldukça sıkıntı çıkartacak gibi görünüyor!



Veigar 14 Ekim'de, Caitlyn ve Jayce ise Kasım ayında oyuna eklenmiş olacak!

Diğer bir yenilik ise;


Lonca Sistemi 

Arkadaşlarınızla beraber oynadığınızda ekstra ödüller kazanacaksınız! Belli bir seviyeye ulaştığınızda ise kendi Lonca'nızı kurabilirsiniz ve arkadaşlarınızı da bu Lonca'ya davet edebilirsiniz. Bu üyelerle oynadığınız zaman; Ekstra Mavi Öz ve XP kazanacaksınız! Bunun amacı sıcak bir dost ortamı kurmak ve iletişimin iyi olması. 


Şimdilik bu kadar. Gelişmelerden haberdar olmak için bizleri takip etmeyi unutmayın!


Kaynağa buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok