Header Ads

League of Legends 11.21 Yama Notları Sızdırıldı!


Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz ''Eşya Dengeleme'' notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bugün Riot Phlox tarafından paylaşılan gönderide; hangi şampiyonların güçlendirme, zayıflatma, eşyaların düzenlenmesi ve sistemsel dengelemeler yer aldı.

Son zamanlarında zayıflatılan Viego eşini geri getirmek için oyunda aktif olabilecek mi? Oyunun ilerleyen zamanlarında freni tutmayan bir kamyon nidası ile oyunda dolaşan Sion ne gibi güçlendirmeler alacak? Merakla bekliyoruz. Henüz kesinleşmediği için içlerinden ufak değişikler olabilir. Şimdi haberimize geri dönelim.

İşte dengeleme alacak o şampiyonlar;




Güçlendirme/Buff Alan Şampiyonlar

Viego 

Teemo

Lux

Xayah 

Jinx 

Sion




Zayıflatma/Nerf Alacak Şampiyonlar

Son zamanlarda alt koridorda oldukça popüler olan Karthus, önümüzdeki yama sadece ''Orman'' olarak oynanabilmesi için değiştirmelere gidecek gibi görünüyor. Diğer yandan Sihirli Yıldız rünü ile oynanılan Miss Fortune, bir anda kafanıza 1300 Kritik Vuruş atan Graves bu yamadan da nasibini alacak gibi görünüyor efendim!

Quinn

Graves

Akshan

Karthus(Alt Koridor)

Miss Fortune


Sistemsel Dengelemeler

Neredeyse hiç kullanılmayan hatta bizlerin bile; ''Öyle bir rün mü var canım? Ciddi misin? İlk defa duydum'' dediği oldu. O rün Avcı Ustası. Sizlerin de ilk defa duymuş olduğu bir Rün olabilir. Çünkü kullanan çok az ve nadir. Tıpkı %0.9 oynama oranı olan Aurelion Sol gibi!

İşte o dengelemeler;

Güçlenen/Buff Alan Dengelemeler

Avcı Ustası

Minik Can Rünü(Rünlerin altında bulunan seviyeye göre 15-90 can veren rüncük!)


Zayıflatılan/Nerf Alan Dengelemeler

Muhafız Rünü

Yenilmez Rünü

Kaniçen


Sistemsel Değişiklik Alan Dengelemeler

Hızkesen

İşte Riot Phlox tarafından paylaşılan o görsel;



Şimdilik bu kadar. Önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor. Gelişmelerden haberdar olmak için bizleri takip etmeyi unutmayın!


Kaynağa buradan ulaşabilirsiniz!

Hiç yorum yok