Header Ads

League Of Legends 2022 Öncesi: Rün Değişiklikleri

 Yeni eşyalar, ejderler, dengelemeler ve tabii ki rünler ile bizi bekleyen 12. sezon, kendi içinde bazı değişikliklere gitti. Yeni gelecek olan İlham Anahtar Rünleri, yakın tarihte bir takım güncellemeye tabi tutuldu. Gelin bu güncellemelere birlikte göz atalım.

İlk Vuruş 

Kuşanılması durumunda kullanıcıya harika bir avantaj sağlayan bu rünün açıklaması diyor ki,

Bir rakip şampiyona o sana hasar vermeden önce veya çatışmanın ilk 0,25 saniyesinde bir saldırı veya yetenekle hasar vermek 5 Altın ve 3 saniyeliğine İlk Vuruş kazandırır. İlk Vuruş, şampiyonlara yönelik saldırılarının ve yeteneklerinin %12 İlave Hasar vermesini sağlar ve bu ilave hasarın %100'üne (menzilli şampiyonlar için %70'ine) eşdeğer miktarda altın kazandırır.

Bekleme süresi: 25-15 sn. (seviyeye bağlı)

 

İlave hasarın yanı sıra sunduğu ilave altınla eşya dönüm noktalarına beklenmedik anlarda ulaşmanızı sağlıyor. Bu seçenek, rünlerinden hem anlık mekanik fayda hem de stratejik ve uzun vadeli kazanç elde etmek isteyen oyuncular için tasarlandı. Riot Games çalışanı Sotore, bu rün hakkında;

Ondan en iyi şekilde faydalanabilmek için rakiplerinizden daha hızlı davranarak ilk vuruşu yapmalı ve 3 saniyelik güçlendirme sırasında mümkün olduğunca fazla hasar vermelisiniz.

şeklinde bir öneride bulunuyor.


Prototip: Heptaş Kaldırılıyor

Duyurulması ile çoğu oyuncuda kötü bir hissiyat bırakan Heptaş, belli ki Riot Games çalışanlarınca yetersiz/hatalı bulunup kaldırıldı. Yine dengeleme ekibi çalışanı olan Sotore, bu konuda oyunculara şu şekilde sesleniyor;

Bu rün zaten hiçbir zaman çoğu oyuncunun gönlünü fethedememişti. Kuralları ve optimizasyonu fazla karmaşıktı ve onunla daha fazla uğraşmak, onda ustalaşmayı çok daha zorlaştıracaktı. Bu da bizi çok zor durumda bıraktı. Çünkü rünü güçlendirmemiz halinde profesyonel oyunlarda standart hale gelmesinden korkuyorduk.

Rünler hakkında tüm gelişmeler bunlar, bunca yenilik herkesi merakta bırakmaya yetiyor elbet. Sizler gibi biz de Sezon 12'yi iple çekiyoruz, kendinize iyi bakmak suretiyle bir sonraki haberde görüşmek üzere.



1 yorum: