Header Ads

Çizimle Hayat Bulanlar: Mürekkep Minik Efsaneleri | Teamfight Tactics - TFT


Açılın açılın, bu sefer gelenler normal değil. Bu sefer hepsi birer tuvalden çıkıyorlar. Hem de mürekkep üzerinden!



Kimler yok ki? 11.18 Yaması'nda Ao Shin mi desen, Tüyşövalyesi mi desen yoksa Genişyüzgeç mi? Hepsi için beşer mürekkep çeşidi tuvalden fırlayıp hayat buluyor. Hepsi de yumurta ve paketlerden ya da doğrudan alınabiliyor.

Mürekkep evreni bize daha neler neler getirecek kim bilir. Gökyüzü, Yeryüzü, Karakıvılcım, Kor ve Rüzgârdoğan tuvale egemen olmak için birbirleriyle yarışıyor.

Eh, siz olsaydınız efsaneye hangi elementi eklerdiniz?

Hadi videolara geçelim!

Azure


"Su değişimin elementidir ve Gökyüzü Mürekkebi minik efsaneleri akışa uyum sağlamalarıyla bilinir. Tabii bir de çok su içmeleriyle."

Terra


"Dağları sarsacak bir güç mü istiyorsunuz? Yeryüzü Mürekkebi minik efsaneleri bir fırça darbesi veya gitar melodisiyle bunu yapabilir. Hatta Genişyüzgeç uykusunda bile dağ sarsıyor."

Darkspark


"
En güçlü elemente hükmedince arkadaş bulmak zorlaşıyor ama yine de bu gücün verdiği haz tartışılmaz. Karakıvılcım Mürekkebi minik efsaneleri hiddetli fırtınaları ve kendi hiddetlerini renklere döküyor. 

Boylarına aldanmayın, onları kızdırmak istemezsiniz."

Ember


"Kor Mürekkebi minik efsaneleri her fırça darbesinde tuvali yakıyor ve yeni bir hayata giden yolu çiziyor. Ama bize kalırsa, zavallı Rüzgârdoğan Mürekkebi Genişyüzgeç'in parşömenini yakmalarına hiç gerek yoktu! 

Merak etmeyin, ona yeni bir parşömen hazırlıyoruz."

Galeborn


"Diğer Mürekkep minik efsaneleri sayfadaki yerleri hakkında tartışadursun, Rüzgârdoğan Mürekkebi minik efsaneleri hiçbir şeyi takmadan sayfada süzülüp duruyor. Diğerleri didişirken yangınları beslemek, fırtınalar oluşturmak ve uyuşuk uyuşuk diyara polen yaymak onların umursamaz doğasında var."



Diğer Mürekkep minik efsaneleri sayfadaki yerleri hakkında tartışadursun, Rüzgârdoğan Mürekkebi minik efsaneleri hiçbir şeyi takmadan sayfada süzülüp duruyor. Diğerleri didişirken yangınları beslemek, fırtınalar oluşturmak ve uyuşuk uyuşuk diyara polen yaymak onların umursamaz doğasında var.

Daha neleer neler var ama diğerleri azıcık utangaç, henüz tuvalden çıkıp çıkmamaya karar bile vermediler. Diğerleri üşene dursun bizimkiler fırtınalar oluştursuun, alevlerden kalpler yapsın ve niceleri de polen hapşursun.

Bir sonraki TFT gönderimizde yine görüşüyoruz, minik efsanelerden selamını almayı unutma. Görüşürüüz!






Hiç yorum yok