Header Ads

Pentakill 3. Albümüyle Geri Dönüyor!

 

League of Legends'ın ilk müzik projesi olan Pentakill 3. albümüyle geri dönecek! Bir çok metal seveni hatta sevmeyeni dahi kendisine hasret bırakan Pentakill grubu en son albümlerini yaklaşık 4 yıl önce çıkarmışlardı. İlk albümü Smite and Ignite ile büyük bir ilgi toplamayı başaran Pentakill, 2. albümü Grasp of the Undying ile de ilk albümleri kadar olmasa da iyi bir izlenim bıraktılar.

Riot Games Music Twitter hesabının yaptığı paylaşımda 3. albümümün, 8 Eylül'de yayınlanacağı vurgulanıyor. Riot'un Kreatif Direktörü Cristian Linke,

"Orjinal müzik içeren başka bir Pentakill albümü olacak. Bu albümde en azından 10 ya da o civarlarda bir şarkı olmasını umuyoruz. Yeniden bir Pentakill albümü çıkması için hepimiz can atıyoruz." dedi.

Grubun vokalisti konusunda bir haber paylaşılmadı. Değişip değişmediği söylenmedi. Muhtemelen önceki iki albüme de vokalistlik yapan Jorn Lande tekrardan bu görevi üstlenecek. Şimdilik yeni Pentakill kostümleri hakkında da bir şey söylenmese de muhtemelen K/DA gibi ikinci bir kostüm serisine sahip olacaklar.

Hiç yorum yok