Header Ads

League of Legends'a 11.17 Yamasında Gelecek Suç Şehri Kâbusu ve Çin Yılı Kostümleri


Mafya serisinin daha fantastik hali ve tasarımlarıyla Bin Yaralı Ayı'yı andıran yeni kostüm serisi Suç Şehri Kâbusu, önümüzdeki yamada bizlerle olacak. 

Genel olarak kırmızı ve mor renkler üzerinde ve mafyamsı tasarlanmış bu kostümler; Akali, Darius, Shaco, Zyra ve Twisted Fate için yayınlanacak. Ayrıca Mafya Graves için yeni bir sanat görseli ve isim güncellemesi de bu yeniliklere dahil olacak. Kostüm serisine Kayn'in de dahil olması beklense de, ne yazık ki şuan için öyle bir haber söz konusu değil. 

Her yıl olduğu gibi bu yılda da Çin Yılı'na özel kostümler olacak. Klasik Çin Yılı temasını vurgulayacak kostümler; Anivia, Seraphine ve Xayah için çıkacak. Her ne kadar Xayah için kostüm yayınlansa da, Rakan için böyle bir kostüm çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil.

İşte kostümler ve sanat görselleri;

Mafya Graves için yeni sanat görseli;


Suç Şehri Kâbusu Akali (1350 RP)



Suç Şehri Kâbusu Twisted Fate (1350 RP)



Suç Şehri Kâbusu Darius (1350 RP)



Suç Şehri Kâbusu Zyra (1350 RP)



Suç Şehri Kâbusu Shaco (1350 RP)



Ulvi Anka Anivia (? RP)



Zarif Anka Seraphine (? RP)



Cesur Anka Xayah (? RP)



Çin Yılı'na özel çıkacak kostümler hakkında henüz bir fiyat bilgisi yok ancak tüm kostümlerin 1350 RP'ye satışa çıkmasının büyük bir ihtimal olduğunu belirtelim.

Riot Games'in dönüp dolaşıp en popüler şampiyonlar için kostüm yayınlaması tepkilerin artmasına sebep oldu. Hali hazırda bir çok kostümü olan şampiyonlara tekrardan kostüm getirilmesi oyuncuları bir hayli üzüyor. Oyuncular hala Kayn için bir kostüm beklemekte...

Bahsi geçen tüm kostümlerin bir aksaklık olmadığı sürece 11.17 yamasında bizlerle buluşacak. 11.17 yaması 25 Ağustos'ta canlı sunucularda yayınlanacak. O zamana kadar limonlu sodayla kalın! Sağlıcakla!

Hiç yorum yok