Header Ads

League of Legends 11.17 Yama Notları Yayınlandı!

 


"Kime, neye, neler olmuş? Yeni ne var?" bölümünün 11.17. versiyonu geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Bu yamada oyun içinde olmasa da bizi karşılayan yeniliklerden birisi RP fiyatlarında ki değişiklikler oldu. Konu hakkındaki haberimize buradan ulaşarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Gelelim dengelemelere. Bu yamada, Sihirdar Vadisi'nde uzun süredir  terör estiren Irelia için bir zayıflatma uygulandı. İyileştirmesi zayıflatılan Irelia'dan, güçlü olacağı konusunda hala ümidim var diyebilirim(!) Ayrıca terör estiren diğer bir şampiyon Viego'nun da önemli zayıflatmalar aldığını söylemeden geçmeyelim.

Gıcık ve terbiyesiz olduğu yetmezmiş gibi bu yamada güçlenen şampiyonlardan birisi Teemo oldu. Aynı zamanda işin orman yanında Ekko ve Evelynn de bir kaç güçlendirme aldı. 

Düzenlemeler yağıyor bu yamada! Akshan, Gangplank, Amumu ve Lucian için önemli sayılacak bir yetenek düzenlemesi yapıldı. Yapılan düzenlemeler şampiyonların güç dengelerini değiştirmek ve daha oynanabilir kılmak için olduğu bariz. 

Ayağı Çabuk rününe bir çok şampiyona adapte etmek amaçlı ufak bir dengeleme yapıldı. Bunun yanında da İlahsindiren, Omurgakıran, Yılan Dişi ve Aklın sonu bir takım zayıflatma ve güçlendirmeler aldı. Youmuu'ysa düzenlenen eşyalardan birisi oldu.

Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde duyurulan yeni Suç Şehri ve Çin Yılı kostümleri bu yamada bizlerle olacak. 

Yama hakkında daha detaylı bilgiye buradan, Riot'un resmi sayfasından ulaşabilirsiniz. 11.18 yamasında görüşmek dileğiyle. Sağlıcakla kalın!

Hiç yorum yok