Header Ads

Blizzard Başkanı J. Allen Brack Görevinden Ayrıldı!

 



Blizzard Başkanı olan Allen Brack, şirkete ağır cinsel taciz suçlarıyla dava açılmasından sonra görevinden ayrıldı. Resmi sitede yapılan duyurudaysa yerine "Yardımcı Liderlerin" alınacağı bildirildi. 

Şirket içerisinde yaşanan olaylar hakkında daha detaylı bilgi edinmek için yazmış olduğumuz habere buradan ulaşabilirsiniz.

Çalkantılı bir dönemden geçen Activision-Blizzard şirketi Brack'in istifasıyla daha da zayıfladı. Brack görevinden ayrılırken paylaştığı mektupta;

"Jen Oneal ve Mike Ybarra'nın, Blizzard'ın ihtiyaç duyduğu tam potansiyele ulaşmasına eşlik edeceğine ve ihtiyaç duyduğu liderliği sağlayacağına eminim." açıklamasında bulundu. Ayrıca yeni yöneticilerin Blizzard'ı yansıtan kültürü tutku ve heyecan ile sürdürmeye devam edecekleri beklentisini de açıklamasına ekledi.

Şirket içerisinde ki olaylarıysa "Kabul edilemez" şeklinde yorumlayarak konu hakkında ki üzüntüsünü belirtti. Ayrıca işte çalıştığı süre boyunca her şeye rağmen kendisiyle çalışan liderler ve binlerce çalışana "Sizinle çalıştığıma çok minnettarım." şeklinde veda etti.

Hiç yorum yok