Header Ads

En İyi 5 Assassin's Creed Oyunu! | Bugün A.C. Serisini Övme Günüdür!

 Bugün ne günü mü dersiniz? Evet, Assassin's Creed serisinin övülecek oyunları da var diye haykırma günü! Şey, bunu bizden pek fazla duyamazsınız haberiniz olsun.

Bütün A.C. oyunlarını oynamış olduğumdan dolayı o kadar çer çöp Assassin's Creed oyunları arasında en sevdiğim ve diğerlerine nazaran daha iyi olanları seçtiğim 5 özel oyunu sizlere anlatacağım. (5 tanesini bile zor buldum!)


5- Assassin's Creed II

Aslında her şey bu oyunla başladı. Ezio Auditore de Firenze'nin intikam hikayesi, cıvıl cıvıl floransa o kadar çok beğenildi ki bu abimize 3 tane devam oyunu çıkardılar. Kendisi Ubisoft'un adam olduğunu zamanlardan kalan en güzel oyunlardan. Daha önceki Assassin's Creed oyununda yaptıkları hataları bu oyunda düzeltip güzel hikaye, güzel dizayn ve unutulmayan bir ana karakter verdiler.


4- Assassin's Creed: Brotherhood

Kendisi Ubisoft’un Assassin's Creed II'nin başarısının üzerine hemen ertesi yıl yaptığı güzelliktir. Ezio'ya tekrardan bir intikam yükleyip romaya saldıkları yan görevleri dahil daha da geliştirilmiş güzel oyun. Bir de Ezio var tabii...


3- Assassin's Creed Rogue

Bu oyun mükemmel, bu oyun çok güzel. Tek şansızlığı Unity ile birlikte eski konsollara çıkmış olması. Her şeyin yalan olabileceği düşüncesi, o kadar zamandır savunduğumuz suikastçıların kötü adam olma ihtimali… Kendisi az da olsa karakter gelişiminin olduğu birkaç Assassin's Creed oyunundan birisi. Ayrıca Shay Cormac adamdır!


2- Assassin's Creed Syndicate

Bu oyun gerçekten stabil çalışan Unity'den bir yıl sonra çıkmış olmasına rağmen az bugla karşılaştığımız Ubisoft'un özür dileye dileye çıkardığı oyun. Londra'da geçen oyunda kardeş olan Jacob ve Evie Frye kardeşleri yönetiyoruz. Evet, bu oyunda iki suikastçı karakterimiz var. Bu Ubisoft'un kadın karakter olarak ilk denemeleri. Sonraki oyunlarda kadın karakterleri oynaması zorunlu değil, direkt seçilebilir olarak göreceğiz.


1- Assassin's Creed Odyysey

Bu oyun Ubisoft'un yaptığı en iyi Assassin's Creed oyunudur. Fakat kendisi Assassin's Creed değildir sadece adı öyle. Bu oyun gerçekten çok güzel bir aksiyon macera oyunu. Yan görevler, gemi savaşları, ana görevler seçimin sona etkisi, yan görevde giderken bir anda boss savaşıyla karşılaşmak. Süper bir oyun! Ben Alexius ile oynadım ayrıca Antik Yunan'da olmak mükemmel bir duygu. ( Atalarımın yerinde olmak harika bir histi, evet, ben Rum'um 😂) Bu oyunu kesinlikle oynamanız lazım kendisi Ubisoft'un ustalık eseri olabilir.




Hiç yorum yok