Header Ads

Yeni Şampiyon Akshan Yolda!

 


Geçtiğimiz saatlerde Riot Games'in resmi hesabında atılan bir Tweet'te ilgi çekici bir mesaj görüldü.


Atılan Tweet bir çok insana anlamsız gelmiş olsa da "link in bio" yazısı, gizem avcılarının gözünden kaçmadı. Biyografide ki linke tıklayan oyuncular Mahvolmuş Kral Viego'nun görseli ile karşılaştılar. 


Viego posterinin olduğu bu ekranda kaynak kodlara girecek olursak yeni şampiyon ile ilgili bir mesajla karşılaşıyoruz;


Mesajda;

"Ölürsem, silahımı miras alması ve Shurima'yı ölümün gücünden koruması için, Akshan'ı varisim olarak seçiyorum." sözleri yer alıyor. Akshan her kimse Kara Sis'e karşı Işık Muhafızları arasında yer alacağı bilgisi burada verilmiş oluyor.

Ekranda herhangi bir yere tıkladığımızda boş bir 3 saniyelik geri sayım başlıyor. Ancak duvardaki yırtılmış olan Isolde-Viego posterine tıkladığımızda ise, küçük bir heykel ile karşılaşıyoruz. 


Ufak bir dinletiden sonra gelen ekranda bizden bir şifre girilmesi isteniyor. Ne denesek olmadı. Ama gizem avcısı yazılımcılar bizler için şifreyi buldu. Eğer ekrana "->8->8->8->8" yazarsak bizi "Hoş Geldin Işık Muhafızı" şeklinde bir yazı karşılıyor ve yine bir anahtar girilmesi isteniyor.


Gelen ekranda bize kaynak kodlar arasında verilen karakterin adını girmemiz gerekiyor. Buradan yine farklı bir ekrana, yeni gelecek şampiyonumuzun da kendini gösterdiği postere aktarıyor bizleri Riot.


Yeni şampiyonumuzun görünüşü bir yana, Işık Muhafızları arasına katılacak Graves ve Vayne'i de bu poster sayesinde görmüş oluyoruz. Açıkçası bu konsept onlara fazlasıyla yakışmış gibi duruyor. 

Kara Sis yayılıyor ve Runeterra'ya büyük bir bela geliyor! Yeni ve eski yüzler. Bazıları isteklerinin dışında yozlaşmış ve kurtarılmayı bekliyorlar... Peki ne mi olacak? Daha fazlası için takipte kalmayı unutmayın. Sağlıcakla.



Hiç yorum yok