Header Ads

GeForce NOW'dan Türk Oyunculara Kıyak



Cloud üzerinden oyun oynama servisi olan GeForce NOW geçtiğimiz aylarda Turkcell işbirliğiyle ülkemizde kullanıma açılmıştı. Fiyatlarıyla ülkemizde büyük tepki toplayan Game+ sistemi sonunda oyuncuları sevindirecek haberi açıkladı. 

GeForce NOW, ülkemizde 75 TL'lik yüksek abonelik ücretiyle Türk oyuncuların tepkisini çekmişti. Yeni abonelik sistemlerini yayınlayan Game+, üç aylık GeForce NOW aboneliğini aylık 59,90 TL'ye çekti. Bununla birlikte 15 TL'lik bir indirim yapılmış oldu.

Daha önce Google'ın Stadia'sı ile başlayan internet üzerinden oyun oynama devri gerek sistemin fazla ücret talep etmesi ve üyelik ile birlikte oyun almanın zorunlu olmasıyla kullanışsız bir Cloud sistemiydi. Nvidia, büyük bir donanım üreticisi olmasına rağmen oyun dünyasının geleceğinin Cloud sistemlerde olduğunu farketti ve bununla birlikte "internetten oyun oynama" sistemi olan GeForce NOW'ı ortaya çıkardı.



Sistemi yetersiz olan oyuncular için GeForce NOW'ı geliştiren Nvidia, Türk oyuncular için pekte tatmin edici olmayan bir fiyat ile kullanıma sunulmuştu. Başlangıçta abonelik ücreti 75 TL olan GeForce NOW, yeni hizmete sunduğu üç aylık Premium paketle birlikte 225 TL olan üç aylık abonelik ücretini 179.70 TL yaptı. Bununla birlikte aylık 59,90 TL'ye denk gelen bir ücret ile kullanılabilir oldu. 

GeForce NOW yaptığı bu indirimle birlikte Türk oyuncuların gönlünü kazanmaya çalışıyor. Sistemi yeterli olmayan oyuncular için büyük bir nimet olan GeForce NOW yaptığı indirimlerle birlikte Türkiye piyasasında kalmaya devam edeceğini gösterdi.

Hiç yorum yok