Header Ads

E3 Nintendo Direct Yayınında Açıklanan Oyun Ve İçerikler

Dünyanın bütün oyun firmalarının çıktığı devasa bir etkinlik olan E3’te sevilen oyun firmalarının yayınlarını izledik. Özellikle Microsoft, şov yaptı desek yalan olmaz. 

 Bugün ise sizlere Nintendo yayınında ilk kez tanıtılan oyunlarla, çıkacak oyunlar için yapılmış yeni fragmanlardan bahsedeceğim ve eksik kaldığını düşündüklerimi de yazacağım.



 1- Super Smash Bros Ultimate- Kazuya Tekken DLC

 Çocukluğumun dövüş oyunu Tekken 3’dü. Mahallede PlayStation’ını olan bir evde az Tekken turnuvası çevirmedik hey gidi günler, geçmişte mutlu olduğum çocukluk günlerim geldi yine aklıma. 

 Neyse çocukluk günlerini bir kenara bırakırsak Super Smash Bros’a çıkan bu yeni DLC ile galiba oyundan 1 milyon karakter falan oldu. Super Smash Bros’u olan dostlarım almak isterse şimdiden hayırlı olsun.

2- Mario Party- Superstars

 Yeni bir Mario Party oyunu. Arkadaşlarınız varsa ve eğlenceli oyunlar oynamayı seviyorlarsa çok şanslısınız, benim arkadaşlarım daha çok kendilerine acı çektirmeyi seviyor. 100 tane mini oyunu var oyna oyna bitmez, şuan preorder’da isterseniz 60 dolara alabilirsiniz, çıkınca oynayabilirsiniz.

3- Metroid Dread 

 Hepimiz senelerdir Metroid Prime 4’ü bekliyorduk ve yeniden yapılmasının haberiyle biraz hayal kırıklığına uğramıştık. E3’te de herhalde Metroid Prime 4’le alakalı bir şeyler görürüz diye beklerken bir anda Metroid Dread karşımıza çıktı.

 Metroid Dread fragmanıyla büyük heyecan yaşadığımı söyleyebilirim. Metroid serisi FPS ve platform olarak ikiye ayrılır. Metroid Prime adıyla çıkanlar FPS, sadece Metroid adıyla çıkanlar ise platform oyunudur. Şimdiden bu oyunu bekliyorum, çıkınca almayı planlıyorum.

4- Mario Golf Super Rush Güncellemesi

 Bu oyun zaten duyurulmuştu üstüne yeni bir güncellemenin duyurusu yapıldı. Pek ilgilenmediğim bir şey ama konusu geçti bahsedeyim.

5- Warioware Get It Together

 Wario, Mario’nun kötü versiyonu olarak yaratılmış bir karakterdir. Kendisinin pek çok oyunu da var ve seveni de çoktur. 

 Bu oyunda pek çok mini oyun var ve iki kişilik de oynanabiliyor. Şu an preorder’da ve isteyenler Nintendo e-shop’tan alabilirler.

6- Shin Megami Tensei V

 Jrpg hayranı oyuncuların beklediği oyun en sonunda çıkıyor. Persona serisiyle bağlantılı olduğunu duymuştum ama tam da bilmiyorum çünkü JRPG oyunlarını pek takip etmiyorum. Türün hastalarına keyifler dilerim.

7- Mario+Rabbids Sparks of Hope 

 Ubisoft yayınında daha öncesinde gördüğümüz bir oyundu ve Nintendo’nun da yayınında yer aldı. Sıra tabanlı strateji dövüşlerinin yer aldığı bir oyun, bana hitap etmiyor ama türünün iyi bir örneği, isterseniz oynayabilirsiniz.

8- The Legend Of Zelda Game And Watch System

 The Legend Of Zelda 35. senesine özel çıkmış Game&Watch konsolu. İçinde 4 tane oyun var, ilk The Legend Of Zelda, Adventure Of Link, Link’s Awakening ve Link’in ana karakter olduğu özel bir Game&Watch oyununu içeriyor.

 Mario’nun 35. senesinde çıkanlara denk mi derseniz, hayır değil. The Legend Of Zelda’nın 35. senesinde çıkanlar gerçekten hayranlar için hayal kırıklığı oldu, sadece Skyward Sword HD çıktı.

9- The Legend Of Zelda Breath Of The Wild 2

 Çıkınca yaklaşık 2 hafta boyunca bitkisel hayata girmeme sebep olacak oyundur. İlk oyununa 150 saate yakın harcadım ve her dakikasından memnundum. Bu oyunda ne olacağını bilmiyorum ama bildiğin tek şey çıktığı gün oynayacak olmam.

 

 Bunlar birinci parti ve exclusive oyunlardı. Üçüncü parti olarak da Marvel’s Guardians Of The Galaxy, Life is Strange, Worms Rumble, Just Dance, Dragon Ball Z Kakarot, Astania Ascending, Super Monkey Ball Bananamania Remastered, Monster Hunter Stories 2, Fatal Frame ve pek çokları bu E3’te karşımıza çıktı.

 Benim bu E3’ten beklentim yüksekti, biraz hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Nintendo Switch Pro bekliyordum, çıkmadı, halbuki çıkma ihtimali de gerçekten yüksekti.

 The Legend Of Zelda ve Metroid’in 35. senesinde ve bu seriler için yapılacak birkaç remake isterdim, onlar da çıkmadı.

 Bayonetta 3’ten de bir şeyler çıkar diye düşünüyordum o da yok. Belki yeni bir Mario oyunu da duyurulur Odyssey çıkalı 4 sene oldu dedim o da çıkmadı.

 Yani kısacası bazı yerlerde coştuğum ama çoğunlukla hayal kırıklığına uğradığım bir yayın oldu. Umarım bir an önce beklentilerimizin karşılandığı güzel günler gelir, esen kalın.



2 yorum:

  1. Shin Megami Tensei, Persona oyunun ana serisidir. Persona spin-off serisidir. Bana göre en iyi JRPG serisidir Shin Megami Tensei. Herkese öneririm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim

      Sil