Header Ads

Bulut Sistemi xCloud Xbox Game Pass Ultimate Sahiplerinin Erişimine açıldı!



2018 yılında duyurulan, bir bulut üzerinden oyun oynanabilmesini sağlayan xCloud, Xbox Game Pass Ultimate sahiplerinin erişimine açıldı. Eh, Game Pass artık gel beni al diye bağırıyor.
Windows 10 cihazı olan ya da Apple telefonu ve tableti olan kullanıcılar Xbox Game Pass üyeliğine sahipse tarayıcı üzerinden xCloud'a erişebilir. Şu anda 22 ülkede bu özellik destekleniyor. Ne yazık ki şimdilik Türkiye bu ülkelere dahil değil. Ancak bu yönde çalışmalar olduğu resmi olarak açıklanmıştı.
Bizi Game Pass üzerinden daha nice haber bekliyor. Sizler de yakın zaman önce Xbox'ın Gamepass için E3'te duyurduğu oyunları görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.
Son zamanlarda Game Pass üzerinden büyük bir beklenti yaratan Xbox, bir bulut sistemi olan xCloud'ı da Game Pass sistemi içerisine ekledi.
Windows 10'a sahip bir cihazı olan veya Apple telefonu ya da tablet sahibi kullanıcılar eğer Xbox Game Pass Ultimate üyeliğine sahiplerse xCloud'a erişebilecekler. Şu an 22 ülkede desteklenmesine rağmen henüz bu özellik Türkiye'de çalışır durumda değil. Her ne kadar üzücü bir durum gibi görünse de yakın zamanda ülkemiz için de bu hazırlığın yapıldığı duyurulanlar arasında.
Sizler de Game Pass'e gelmiş ve gelecek olan oyunları görebilmek adına aşağıdaki görselden ilgili yazımıza ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok