Header Ads

MSI 5. Günde Vahşi Kediler Aslanların Bacağını Isırdı. Grupta Son Durum

 




MSI 5. Gün tüm hızıyla devam ediyor. Günün açılışı “Kedilerin” mücadelesi ile başladı. Vahşi kedilerden WildCats bu sefer adlarının hakkını vererek, günün ilk maçında Mad Lions’ıbeklenmeyen bir şekilde ilk yenilgisi ile tanıştırdı. HolyPhoenix’in güzel oyunu ve takımın bu oyuna ayak uydurması ile ilk galibiyetlerini aldılar.

 

Günün 2. maçında PSG Talon’a karşı paiN Gaming, ikinci galibiyetini alma amacıyla çıktı. Orta koridorda Le’Blanc gibi iddialı bir seçim ile Vadi'ye inen paiN Gaming, Aphelios’un güçlenmesine izin verince maçı kazanma şanslarını dakikalar geçtikçe kaybettiler ve PSG orta koridor oyuncusu Maple’ın devleştiği son savaş ile maçı kapandı. Günün 2. maçında günün ikinci bir sürprizinin yaşanmasına izin verilmedi.

 

Günün 3. maçında temsilcimiz WildCats, PSG Talon karşısında ya tamam ya devam maçına çıktı. Temsilcimiz Holy’nin bulduğu skorlarla takım savaşlarından eşit ayrılsa da maalesef ejder bölgesinde varlık gösteremedi. İlk dört ejderi ve bulut ruhunu rakibine kaptırıldı. Kadim Ejder savaşı sırasında Ferret rakipten Kadim’i çalmayı başardı, devam eden savaşta takımımız 3 skor daha almayı başarsa da takımımızda tek sağ kalan Serin’in olması ile kadim güçlendirmesi pek etkili olamadı. Güçlendirmenin bitmesi ile aradığı savaşı bulan PSG Talon, oyunu kapatmayı başardı ve temsilcimizin gruptan çıkma umutlarının sonunu getirdi.

 



Günün 4.maçında grubun favorisi Mad Lions, Psg karşısında tutuk başladı. Skorda geri düşen Mad Lions, Humanoid’in direksiyona geçmesi ile toparlamaya başladı ve rakiplerini tek tek yakalayarak son takım savaşına sayı avantajı ile girdi. Sonucunda Nexus’u yıkmayı bildiler.

 

Günün 5. Maçında temsilcimiz IW, paiN Gaming karşısında formalite maçına çıktı. Bol skorlu geçen karşılaşmada Sett ve Jinx’i durduramayan temsilcimiz günü ve MSI macerasını tek galibiyetle kapattı.  Bu maç sonucu ile ezeli rakibimiz Brezilya’ya karşı tek bir maç bile kazanamamış olduk. paiN Gaming’in aldığı bu galibiyet gruptan çıkmasına yetmedi ve iki takım da elenmiş oldu. Turnuvada Holyphoenix performansı ile öne çıkarken takım vasatı aşamadı.

 



Günün 6. Maçında gruptan çıkmayı garantileyen iki takım karşı karşıya geldi. Grubun favorisi olan PSG Talon ve MAD Lions günün son karşılaşmasından eşit sayıda galibiyet ve mağlubiyet ile çıktılar.  Birbirine yakın değerlerle geçen maçta MAD Lions Ejder'lerde öne geçerek farkı açmaya başladı ve Carzzy’nin omuzlarında maçı kazandı. Grubu 5 galibiyet ve 1 mağlubiyetle lider bitirdi. 

 


B grubunun karşılaşmalarının sona ermesi ile oluşan tabloda son durum böyle:

1.       MAD Lions               5 galibiyet  1 mağlubiyet

2.       PSG Talon                4 galibiyet  2 mağlubiyet

3.       paiN Gaming           2 galibiyet  4 mağlubiyet

4.       fastPay Wildcats     1 galibiyet  5 mağlubiyet

Hiç yorum yok